Отбелязването на рождените дни в чужбина отдавна се е превърнало

...
Отбелязването на рождените дни в чужбина отдавна се е превърнало
Коментари Харесай

Софи Маринова отпразнува 47-ия си рожден ден в тесен кръг в Дубай

Отбелязването на рождените дни в чужбина от дълго време се е трансформирало в широкоразпространена процедура измежду известните лица у нас, които вероятно всяка година застават пред картата на света, изследвайки я задълбочено, с цел да изберат най-подходящата за случая дестинация, за която да си купят самолетен билет. Така, малко преди значимата дата да настъпи, те напущат уюта на своя дом, отправяйки се към летището, с цел да се отдадат на вълнуващо странствуване, трансформирайки празника си в незабравимо прекарване, за което хората в страната ни да приказват дни наред. Поредното доказателство за това пристигна от страна на Софи Маринова, която неотдавна посрещна четиридесет и седмата година от живота си на разстояние от над четири хиляди километра отсам, вдигайки тостове в своя чест в Дубай.
Преди ден певицата се означи в обществените мрежи от Обединените арабски емирства, където е отседнала в първокласния 5-звезден комплекс " Jumeirah Beach ", ситуиран на самия бряг на Персийския залив. От фотосите, които показа в платформата, излиза наяве, че е наела стая, предоставяща ѝ спираща дъха панорама към 56-етажната постройка с форма на корабно платно Бурдж ал-Араб, справедливо трансформирала се в една от емблемите на космополитния град. Изпълнителката на песента " Love Unlimited ", с която през 2012 година показа родината ни на интернационалния конкурс " Евровизия ", разкри на своите над двеста хиляди почитатели във виртуалното пространство, че значимият ѝ ден е почнал с похвали от хотела, предиздвикали я да се почувства в действителност специфична.

" Нека всяка нова глава бъде по-добра от предходната ", гласи картичката, съпътстваща десерта, шампанското и ядките, които са ѝ поднесли сутринта.

По-голямата изненада обаче е пристигнала малко по-късно, когато е получила есемес персонално Лили Иванова, която е измежду кумирите на досегашната съдийка в предаването " Звездите в нас ". Няма подозрение, че известието е било сбъдната фантазия за нея, поради какъв брой пъти в предишното е изказвала своето огромно удивление от Примата на българската естрадна музика. Освен това, когато преди година трябваше да се превъплъти в нейния облик, паднал ѝ се по време на присъединяване ѝ в шоуто за фалшификати " Като две капки вода ", тя откровено призна, че се е тормози да го пресъздаде, тъй като доста я обича. Въпреки това осъществяването ѝ на " Скитница " получи утвърждението освен на журито и публиката, само че и на самата именита певица, затрупала я след представянето ѝ с дарове, като свои албуми, концертни DVD дискове, ключодържател с нейните букви и други

 

 

" Скъпа Софи Маринова, цветущ рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Благодаря за уважението! ", гласят в този момент думите на колежката ѝ, съпроводени от редица сърца, с които Софи побърза да се похвали в своите онлайн профили.

В малко видео, което показа там, се схваща, че тържеството за хубавия мотив се е състояло вечерта в заведение до Бурдж Халифа, като е минало в стеснен кръг, формиран от няколко другари. В фрагментите му обаче на никое място не се вижда обичания ѝ Гринго, на който преди година елементарни прегрешенията, приемайки го назад в живота си. Този факт накара мнозина от феновете ѝ да си зададат въпроса дали двамата нямат нови проблеми, поради които още веднъж са се разделили.

 

 

В клипа се вижда, че дизайнерът на елегантно облекло Чавдар Иванов ѝ сервира парче торта, чиято свещичка Маринова духа, намисляйки си предпочитание. Освен това той ѝ прави подарък - червени рози, аранжирани във формата на сърце в кутия, под които в друго, прикрито поделение, наподобяващо чекмедже, стоят сладки изкушения, обгърнати в блестящ златист целофан.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР