Отбелязването на една година бездимна алтернатива glo™ у нас събра

...
Отбелязването на една година бездимна алтернатива glo™ у нас събра
Коментари Харесай

Незабравимо блясково парти беляза една година glo™ в България

Отбелязването на една година бездимна опция glo™ у нас събра стотици посетители на няколко грандиозни събития едновренно в София, Пловдив и Варна, проведени от БАТ България. Само за по-малко от 12 месеца от стъпването на новаторското устройство за нагряване glo™ в страната, от компанията съумяха да показват най-актуалните модели на бездимното устройство, както и най-новата гама артикули без тютюн* - veo™, които са на основата на растението Ройбос (Rooibos), съвместими за прилагане с glo™.

 

„ Представянето на пазара у нас на най-новите технологии, измежду които glo™ HYPER AIR, лимитираната серия Hyper X2 City Lights, както и veo™, затвърждава трансформацията и развиването на нашата компания, като и акцентира за следващ път главната тактика на БАТ да понижи въздействието на своя бизнес, предлагайки на пълнолетните консуматори необятна гама от по-малко рискови други възможности на пушенето.** Радваме се, че и България е измежду тези страни по света “, - разяснява Мила Маречкова, Изпълнителен шеф на БАТ България.

 

Водещи на събитията в трите града бяха едни от най-популярните лица от света на шоу-бизнеса, които сложиха акцент върху техническите характерности на устройството и неговата функционалност, както и другия му рисков профил, и ролята на glo™ като опция на обичайното тютюнопушене. Част от блясъка на празненства бяха и родни поп звезди, които зарадваха гостите със своите осъществявания.

 

.

 

Кулминацията на събитията бяха специфични шоу стратегии и награди от glo™, както и празнична торта във връзка „ рождения ден “ на glo бездимното устройство.

 

.

.

* Този артикул не съдържа тютюн, изработен е с ройбос растителен субстрат с прибавен никотин, който води до пристрастяване. Продуктът е предопределен за нагряване, без изгаряне. Този артикул не е без риск.

 

**Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 

glo не е без риск и е единствено за пълнолетни
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР