Отбелязва се, че основната характеристика на боевете между украинската и

...
Отбелязва се, че основната характеристика на боевете между украинската и
Коментари Харесай

Украинският главнокомандващ ген. Залужни разкри: Авиобази в Крим са мишена на ракетни удари на Украйна

Отбелязва се, че главната характерност на боевете сред украинската и съветската войска е не разликата в числеността на силите и средствата и не мащабът на интервенцията против Украйна, а диспропорцията в качествата. Военните признаха, че е невероятно по едно и също време да лиши врага от такова доста преимущество, само че е допустимо да се опълчи на врага със способността да работи по сходен метод и на сходен обсег, написа още УНИАН.

.

Посочва се, че е нужен сложен метод за превъоръжаване на артилерията, ракетните войски, тактическата авиация и Военноморските сили на Въоръжените сили на Украйна и други съставни елементи на тяхната мощност. Генералите показаха, че образец за правилността на този метод е триумфът на Въоръжените сили на Украйна при прехвърлянето на бойните дейности на краткотрайно окупираната територия на Крим.

„ Става дума за поредност от сполучливи ракетни удари по военновъздушните бази на съперника в Крим, най-вече по летище Саки “, се разяснява в публикацията.

На полуострова на 9 август серия от детонации избухнаха в съветската военна авиобаза " Саки " в Новофедоровка, откъдето излетяха противников самолети, с цел да бомбардират Херсонска, Николаевска и Запорожка области. Медиите научиха, че един човек е умрял и петима са ранени вследствие на детонациите.

Руското министерство на защитата твърди, че детонациите в авиобазата в Крим са били предизвикани от експлозия на муниции.

По-късно украинската страна заяви, че на полуострова са унищожени девет противников самолета.

На 16 август рано сутринта в Крим още веднъж прогърмяха детонации. Министерството на защитата на Руската федерация заяви, че е имало измама край Джанкой и е имало детонации във боен склад.

По-късно полковник от въоръжените сили на Украйна в запаса Роман Свитан сподели, че в окупирания от Русия украински Крим през август е имало детонации на няколко военни летища, логистични уреди и няколко склада са били ударени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР