Отървете се от артрит, холестерол, инфекции, косопад и други! Това

...
Отървете се от артрит, холестерол, инфекции, косопад и други! Това
Коментари Харесай

Тази вкусна смес се пие от две съставки за холестерола и помага срещу артрит

Отървете се от артрит, холестерол, инфекции, косопад и други! Това е рецепта от китайската медицина!

Традиционната китайска медицина е употребила комбинацията от мед и канела в продължение на хиляди години. Тази примес има дълга история като домакински лек.
И това е забавно: Гергана Радович: Упражненията Ти-тап задействат мускулите и оказва помощ при ревматизъм

Медът е един от най-здравословните артикули в света, до момента в който канелата е една от най-старите подправки, известни на хората. Етерично масло от канела и ензим, намиращ се в меда, са двата най-мощни антибактериални съставния елемент на тази композиция, които предотвратяват растежа на гъбички и бактерии.

Тази мощна композиция предлага многочислени изгоди за здравето и е доста потребна в следните случаи:

Простуда и кашлица За лекуване на хронична кашлица, настинки и задръстване на носа, се предлага да се приема една супена лъжица мед с ¼ чаена лъжичка канела в продължение на три дни.

Грип Медът съдържа естествена съставна част, която дейно унищожава вирусите и защищава от грип, а в комбиниране с канела става доста по-ефективен.

Холестерол В една чаша чай, прибавете 1 супена лъжица мед, 2 супени лъжици канела и изпийте сместа. Това ще докара до понижаване на равнищата на холестерола с 10% в границите на два часа.

Артрит С цел да се лекува продължителен артрит, се предлага да се пие следната примес два пъти на ден – заран и вечер:1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжичка канела на прахуляк в чаша с топла вода.

За повишение на имунитета Редовният банкет на тази примес ще подтиква имунната система и ще предотврати разпространяването на вируси и бактерии.

Болки в корема Препоръчително е постоянно да се употребява примес от канела и мед, която ще облекчи болката в стомаха и ще излекува язва.

Акне Смесете канела с мед, до момента в който се получи паста. Нанасяйте върху акнето преди лягане. Трябва да измиете на идната заран.

Инфекции на жлъчните пътища Добавете две супени лъжици канела на прахуляк и една чаена лъжичка мед в чаша топла вода. Препоръчва се да се употребява всекидневно, с цел да убие бактериите в жлъчния мехур.

Рак Учените неотдавна са разкрили, че тази композиция може да излекува рак на стомаха. Следователно, в този случай е належащо да се употребява примес от 1 супена лъжица канела и 1 супена лъжица мед дневно, в продължение на 3 месеца.

Сърдечно заболяване Пригответе паста от канела и мед (в съответствие 1:3), и мажете на филия самун всяка заран. Това ще понижи холестерола и ще предотврати инфаркт.

Косопад В случай на загуба на коса или алопеция, смесете една супена лъжица канела, една супена лъжица зехтин и една супена лъжица мед. Нанесете сместа на скалпа и оставете да работи в продължение на 15 минути, след което изплакнете. Ако имате съществени здравословни проблеми, се предлага да се консултирате с доктор, преди да употребявате която и да е обичайната медицина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР