От заявиха, че тяхната ваксина срещу Covid-19 остава 100% ефективна

...
От заявиха, че тяхната ваксина срещу Covid-19 остава 100% ефективна
Коментари Харесай

Pfizer/ BioNTech: Ваксината ни е 100% ефективна при юноши

От обявиха, че тяхната ваксина против Covid-19 остава 100% ефикасна при деца на възраст от 12 до 15 години до четири месеца след слагане на втората доза. Компаниите обявиха, че новите данни се основават на изследвания, в които са взели участие 2228 участници и че те ще оказват помощ в поддръжка на заявките им за цялостно утвърждение в Съединените щати и по света, предава БГНЕС.

Не са следени съществени проблеми, свързани с сигурността, при лица с най-малко шест месеца следене след втората доза. " Тъй като международната здравна общественост работи за увеличение на броя на имунизираните хора по света, тези спомагателни данни обезпечават спомагателна убеденост в профила на сигурност и успеваемост на нашата ваксина при юношите ", сподели в изказване основният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла.
Създателите на имунизацията на Pfizer: COVID-19 ще стане управляем
С напредването на имунизация вирусът на COVID-19 ще стане управляем. Това споделиха основателите на BioNTech и имунизацията Comirnaty, произве...

" Това е изключително значимо, защото виждаме, че процентът на заболелите от COVID-19 в тази възрастова група се повишава внезапно в някои райони, до момента в който имунизирането се бави. Очакваме с неспокойствие да споделим тези данни с FDA и други регулаторни органи ". 

Ваксината получи " позволение за незабавна приложимост " за юноши от Съединени американски щати през май и фирмите възнамеряват скоро да изискат цялостно утвърждение. Понастоящем имунизацията е изцяло утвърдена единствено при хора на възраст на 16 и повече години. Основният проблем, обвързван с сигурността измежду тази възрастова група, е риск от миокардит (възпаление на сърцето) при младите мъже. Такива случаи обаче са доста редки и изгодите от имунизацията не престават да надвишават рисковете, демонстрират данните. Самият вирус може да аргументи миокардит, както при леки, по този начин и при по-тежки форми на боледуване след заразяване.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР