От юни до края на годината от Лазурит 94 отварят врати

...
От юни до края на годината от Лазурит 94
отварят врати
Коментари Харесай

За своя 25-годишен юбилей Лазурит 94 открива поредица от инициативи за автобояджии

От юни до края на годината от Лазурит 94 отварят порти за демонстрации, практически препоръки и проби на продукти на водещи производители, които се използват в пребоядисването на автомобили. Поканата се насочва към всички автобояджии, имащи предпочитание да опитат, сравнят, да усъвършенстват уменията си или да обменят хрумвания в професионална среда.

"Споделянето на професионализма е традиция с към този момент 25 годишна отминалост при нас. Тази година това е и методът да благодарим за доверието и лоялността и да поканим всички, освен нашите партньори, да открият изненадите, които сме подготвили за юбилея ", коментират от Лазурит.

Дните на отворени порти не са обвързани с покупка и се провеждат един път месечно, като всякога са фокусирани върху конкретен производител и артикули от гамата, предлагана от Лазурит. Стремежът е да се отвори пространство, в което автобояджиите умерено освен да разменят информация и тънкости в занаята, само че и да тестват нововъведенията за българския пазар.

Фокусът на първите Дни на отворени врати беше върху най-новото попълнение сред автобояджийските револвери на SATA – SATAJet X 5500. В средата на юни два дни в Лазурит бяха изпълнени с въпроси, експериментиране и сравнение на продукта. Освен с безплатен за участниците тест за редовност на употребяван в работата им револвер, някои от бояджиите късметлийски си тръгнаха с нов SATAJet X 5500 с бонус - фитнес гривна.

Какво следва? Ремонти на пластмаса, PDR, дигитално напасване на цветове… - графикът и тематиките се актуализират регулярно на и в точния момент, за да могат всички искащи да предвидят посещението си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР