От всичко, което сътвориха това им е най-добрият вариант. Или

...
От всичко, което сътвориха това им е най-добрият вариант. Или
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Тема номер 1 е войната в Украйна и подпомагането на нашите приятели в Украйна - както го направи Полша и Словакия

От всичко, което сътвориха това им е най-хубавият вид. Или не са ни разбрали, или се вършат, че не са ни разбрали. Ние не предлагаме коалиция, нито форма на другарство отвън тази формула, която е потребна за страната. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Вълчи дол, където е на посещаване. 
 
Първата и най-важна тематика е войната в Украйна, обстрела на АЕЦ Запорожие! Путин споделя, че е негова, а тя не е. Затова контактната ни група е от хора, които са се потвърдили пред нашите евроатлантически сътрудници, по тази причина предложихме двама - Паси и Плевнелиев. Отворихме вратата всяка от другите партии да вкара свои представители в тази преговорна група, добави той.
 
Това, което изборите демонстрираха е, че ГЕРБ сподели " да " на ГЕРБ, само че не сподели ГЕРБ да ръководи самичък. Искат да ни припишат " Възраждане ". Според Кирил и Асен нямало значение какво мислят посолствата. А аз се събразявам с нашите сътрудници - посолствата са представители на съответната страна. За тях тематика номер 1 е войната в Украйна и всичко друго от това са празни приказки, означи Борисов.
 
Нужно е да подпомогнем нашите другари в Украйна - както го направи Полша, Словакия, добави той. Когато си от един блок, всичко належащо за блока го правиш, сподели някогашният министър-председател.
 
Вторият въпрос е диверсификацията в енергетиката. Стана ясно от служебното държавно управление, че те танкери не са договаряли, не са обезпечили. Президентът Ердоган няколко пъти приказва за нахлуване в Гърция, тоест в нашия район при тези закани ние би трябвало доста бързо и гъвкаво да имаме държавно управление и парламент. Те ( " Промяната ", бел. ред.) от тези въпроси избягаха, споделиха, че са срещу закупуването на бойни самолети. Ние сме безапелационни, че и втората ескадрила би трябвало да е F-16 Блок 70, акцентира Борисов. 
 
Затова би трябвало да има постоянно държавно управление. Аз не преставам да мисля, че може да осъмнем с доста тежка злополука в района - със запорожката АЕЦ. Нека ги предупредя, че предизборната акция свърши. Когато Василев приказва за 3 % недостиг би трябвало да знаем, че в случай че в този момент страната отреже 6 милиарда ще отидем на 4 %. А с цел да има 3 % би трябвало до края на годината да не се прави нищо. Това, което през днешния ден той е споделил е за 7 % недостиг. Когато излезеш с всички тези оферти и предложиш ГЕРБ, Възраждане и Движение за права и свободи да се оправя - не е почтено, съобщи водачът на ГЕРБ.
 
" Затова ние предложихме тази контактна група като седне с тях, с нас, с Демократична България - да реализира компромис. Г-н Петков споделя, че не можели да създадат обща ПГ с Демократична България, тъй като това било замяна. Ето, има поумняване и при тях. А единствено преди два-три месеца те пазариха депутатите от други ПГ по лаборатории. И още една неистина - аз не желаех предварителни избори. Коалицията им се скапе, тъй като не можаха да разделят парите. Нарекоха се " крадци ", едната партия излезе и по този начин им падна държавното управление ", изясни някогашният министър председател.
 
Не поддържам тезата на " Възраждане " за " Америка за България " и за медите на Прокопиев - там също работят български публицисти. Но сътрудниците ви публицисти им обезпечават нечуван комфорт (на Политическа партия, бел. ред.), в действително време ги излъчват, съобщи водачът на ГЕРБ.
 
Много харесах слогана на Демократична България - " Нека разсъдъкът да надделее ". Народът сподели същото. Движение за права и свободи е партия, която във всички неща, които изброиха през днешния ден ПП-тата, ще ги поддържа. Това тогава коалиция ли ще бъде? Аз съм декларирал, че ние коалиция може да създадем единствено със сестрински евроатлантически партии, акцентира още веднъж Борисов.
 
Контактната група ще ни приготви по всички значими въпроси. Ситуацията е такава, че и при нови избори резултатът ще е отново същият. Контактните групи могат да създадат тъкмо този лист от значими неща, с които да се съобразим, изясни водачът на ГЕРБ.
 
Сега виждам сътрудниците от Демократична България щели да внесат проектозакон за предоставяне на оръжие на Украйна. Ама ние сме го внесли преди няколко месеца. И те не го поддържаха, с цел да не провокират Корнелия. Но, всички бъркаме, по тази причина в нашата вяра имаме амнистия. Оптимист съм, означи някогашният министър председател. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР