От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да

...
От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да
Коментари Харесай

Адвокатът на унизеното момче: Денислав все още се страхува от Тротинетката, Куката и Чеченеца

От всички забъркани в клипа най-голяма опция и предпочитание да се укрие е Емили - не виждам съображение да бъде освободена под гаранция, само че по този начин е решил съда, сподели юрист Димитър Киров

Пловдивският областен съд пусна под гаранция в размер на 1500 лева Даниел Йорданов, прочут с псевдонима Емили Тротинетката. Тротинетката беше задържана дружно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, откакто снимаха клип в Пловдив, в който държат момче със специфични потребности вързано на каишка като куче и му подмятат разнообразни предмети.

Все още не е превъзмогнато чувството от този случай - нито от Денислав, нито от фамилията, сподели юристът на унизеното момче Димитър Киров пред Нова тв. По думите му това няма да е къс развой.

Тази мисъл за унижението стои непрекъснато. Събужда се и заспива с нея - дали някой от тази агитка няма да отиде още веднъж при тях.

" Момчето има терзания от Емили, има опасения за някаква физическа кавга, откакто почнаха да ги пускат един по един. Мисля, че ще ги пуснат всички, само че съм на мнение, че в съответния случай правораздаване ще има, без значение че Емили Тротинетката беше пусната под гаранция “, добави Киров пред Нова тв.

Според него аргументите за психологичното положение на Тротинетката не са съображение за освобождение под гаранция. И добави, че поръчките, че щяла да се самоубие, показвали какъв брой е права прокуратурата, че от всички забъркани в клипа най-голяма опция и предпочитание да се укрие е Емили. Не виждам съображение да бъде освободена под гаранция, само че по този начин е решил съда, добави Киров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР