От "Воля" настояха Обединените патриоти да се извинят на българския

...
От "Воля" настояха Обединените патриоти да се извинят на българския
Коментари Харесай

Воля: ОП да се извинят! Патриотите: Марешки води заседания само на рождения си ден

От "Воля " настояха Обединените патриоти да се извинят на българския народ за държанието си, а патриотите желаеха Веселин Марешки да води пленарни съвещания освен на рождения си ден.

Скандалът в групата на "Обединени патриоти " се придвижи и в пленарната зала откакто от ПГ на "Воля " излязоха с декларация от парламентарната естрада във връзка със спречкването сред Валентин Касабов и Волен Сидеров.
"Когато чух, че Волен Сидеров е потърпевш, незабавно му се притекох на помощ ", съобщи той. Бих го направил за всеки български жител, добави Марешки. Убеден съм, че насилието под каквато и да е форма не е верният метод за другарство, още повече за мъже с искания да ръководят България, разяснява той.

ПГ на "Воля " изрично се разграничава от този тип държание на български народни представители, съобщи Марешки. Скандалните връзки в Оперативна програма единствено удостоверяват позицията ни, че предизборните обединения, събрани без правила и общи хрумвания, би трябвало да бъдат неразрешени, и това наесен ще го вкараме като законопроект, добави той.

"Вместо да желаят опрощение един на различен част от представителите на дребния съдружен сътрудник, от "Воля " настояваме да излязат и всички дружно да се извинят на българския народ, че те не пазят тези предизборни обещания, с които са пратени в Народното събрание ", сподели Марешки.
В отговор секретарят на ПГ на "Обединени патриоти " Юлиан Ангелов изиска процедура и попита за какво Марешки е лишен от опцията да води съвещания на Народното събрание. "Защо му се разрешава единствено на рождения му ден и през вчерашния ден ", разяснява той. "Ние желаеме като патриоти, родолюбци, толерантни хора да му се дава опция да води съвещанията на Народното събрание ", сподели Юлиан Ангелов. Според Обединените патриоти Марешки познавал задоволително добре правилника, с цел да му се гласоподава такова доверие. Не може да му позволявате единствено на рождения ден, това е недемократично, заключи Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР