От ВМРО са готови да се извинят на НФСБ, ако

...
От ВМРО са готови да се извинят на НФСБ, ако
Коментари Харесай

Войводите не искат да си броят атаките с НФСБ

От Вътрешна македонска революционна организация са подготвени да се извинят на НФСБ, в случай че хората на Валери Симеонов се усещат афектирани. За зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов казусът имал няколко страни. Това е кардиналният въпрос за политиките, които следва да се отстояват, посочи той.

За нас въпросът за явяването на евроизборите е част от общия въпрос за единодушие в Народното събрание и в ръководството, и за реализиране на действителни резултати, уточни воеводата.
Нещата не би трябвало да се концентрират върху личностите и кой ще води и кой ще е отвън листата, по думите му. Трябва да имаме общи хрумвания, които ще осъществяваме в идващите месеци и години, разгласи Веселинов.

Ако с НФСБ си броим офанзивите, ще влезем в един филм, в който не желаеме, разяснява той.

Хората на Каракачанов били подготвени да преодолеят всевъзможни драма. Нямаме събиране на съдружния съвет, нямаме събиране на парламентарната група, призна обаче Веселинов. Нашата задача постоянно е била да сплотяваме патриотичното пространство, изясни Искрен Веселинов.

Във връзка с кандидатурата на Ангел Джамбазки от гражданско обединяване и дали това е знак, че ще се явят независимо, заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че това е знак, че той има необятна социална поддръжка. Обмисляли се всички разновидности за евровота. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР