От ВМРО очакват да имат областни кметове след местните избори.

...
От ВМРО очакват да имат областни кметове след местните избори.
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: ВМРО ще бъде голямата изненада на изборите в София

От Вътрешна македонска революционна организация чакат да имат регионални кметове след локалните избори. От партията чакат положително показване.

„ В огромна част от регионалните центрове имаме издигнати независими претенденти – Варна, Силистра, Добрич, Разград, Русе, Велико Търново, Враца, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и така нататък Ако всичко е добре и си свършим работата в Пловдив ще имаме кмет в лицето на господин Атанасов, дружно с нашите съратници. Благоевград и Сандански са извънредно значими за нас, където претенденти са народни представители и хора, които са се потвърдили в своята работа. Няма нито външни, нито инцидентни хора, всички са дейци на Вътрешна македонска революционна организация “. Това съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки незабавно откакто партията се записва в ЦИК за присъединяване в локалните избори, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ За София ще имаме претендент за кмет и за общински съветници, само че ще ги обявим другата седмица. Кампанията в София не дава отговор на действителните проблематични на софиянци. София не е единствено жълтите павета, тя е и „ Люлин “ и „ Младост “ и „ Дружба “. Не е единствено въпросът за метрото, въпросът е и за градския превоз, който би трябвало да бъде освежен, доста постоянно приказваме за чистотата на въздуха, само че никой не довършва изречението, че най-мръсните региони са тези с циганското население, където се горят отпадъци. Така че ще имаме мощна листа за София. Резултатът няма да бъде подобен, какъвто е предначертан, сред двете дами “, акцентира Джамбазки.

По мотив компроматната офанзива против претендент за кмет за София, Джамбазки съобщи: „ Личен живот не разясняваме. Няма да се вършим на жертви. Ще предлагаме решенията, такива каквито ги виждаме “.

„ На места работим с нашите съратници от НФСБ. В 30% от общините Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще се явяат дружно, изключително в смесените региони “, добави Юлиан Ангелов.

„ Един от акцентите в акцията ни в София ще бъде недопускането на общински съветници от етническите партии “, закани се Джамбазки..

Депутатът Юлиан Ангелов Вътрешна македонска революционна организация сподели още, че Вътрешна македонска революционна организация ще бъде огромната изненада на тези избори и ще го видите сами. На хората им писна от неизпълнени обещания. Ще покажем на софиянци, че Вътрешна македонска революционна организация може да ръководи София и да взема решение проблемите им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР