От векове хората вярват, че съществуват ритуали за прогонване на

...
От векове хората вярват, че съществуват ритуали за прогонване на
Коментари Харесай

Ритуалите за привличане на пари – път към себепознанието

От епохи хората имат вяра, че съществуват ритуали за прогонване на зли сили, за благополучие и сполучлив брак, за привличане на пари. Финикийските знаци са нужни на всеки и предопределят значително живота, заради което ползата на хората към ритуали, с които да привлекат парите, е важен.
Събрали сме за вас най-интересните и най-лесните за осъществяване, с цел да изпробвате ще проработят ли при вас и ще ви донесат ли благосъстояние.
1. Китайците връзват на кутрето си зелен конец , вярвайки че притегля благосъстоянието. Ако не ви помогне, то няма да ви навреди или загуби доста от времето ви, с цел да го изпробвате.
2. Древните китайци са вярвали, че морската сол в портмонето носи шанс и благосъстояния. Поставете я в плик в най-тайното джобче на портфейла ви и проверете ще имате ли шанс да се сдобиете с непредвидени приходи. Морската сол гони и неприятности, беди и зли очи.
3. Метлата като мощ, привличаща парите. Купете си най-старото средство за разчистване на дома – метлата – наложително нова и по пълнолуние. Завържете на дръжката ѝ банкнота със зелена панделка и я поставете в някои от ъглите на стаята. Счита се, че ще ви донесе шанс и пари.

4. Ритуал с кутия за бижута . Купете кутия за бижута, поставете на дъното ѝ червен плат, а върху него наредете монети. Покрийте ги с лист хартия, на който сте изписали движимостите, които желаете да придобиете, и приберете кутията на несъмнено място за най-малко година, без да я отваряте през това време. През годината мислете за това какво желаете да постигнете, защо са ви нужни средства, какво планирате да закупите или извършите с тях. Ритуалът, в случай че не друго, ще ви помогне да дефинирате задачите и фантазиите си, да сте наясно със себе си и потребностите си. Още по-чудесна изненада ще бъде, в случай че ви помогне да привлечете парите в дома си. Не е чудно и да се окаже, че сте постигнали и закупили част от нещата, които сте желали, когато я отворите след година и прочетете желанията си.
5. Лесен за осъществяване е и ритуалът с 12 свещи , запалени в саксия с пръст. Цветът им би трябвало да е зелен, защото той се смята за цвета на благосъстоянието и парите. Докато палите свещите и чакате да изгорят, би трябвало да мислите какво бихте закупили, осъществили или развили в живота си, в случай че парите дойдат при вас. Визуализирайте желанията, фантазиите и задачите си, с цел да ги постигнете.
В ритуалите няма нищо сатанинско, те са част от бита на хората епохи наред. Дори да не вярвате в силата на самите ритуали, осъществяването им е най-краткият път към себепознанието. Ще опознаете себе си, желанията си, това, което ви липсва в празника и делника, и ще ви е по-лесно да дефинирате потребностите си и всички тези скрити цели и фантазии, заради които ви трябват парите, за които вършиме ритуалите. А това е скъпо!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР