От векове хората по света съобщават за неидентифицирани летящи обекти

...
От векове хората по света съобщават за неидентифицирани летящи обекти
Коментари Харесай

Първото селфи с НЛО в историята доведе до заплахи, убийства и отвличания

От епохи хората по света оповестяват за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), които се появяват понякога в разнообразни елементи на света. Има много снимки на НЛО, само че достоверността на всяка от тях е под въпрос: в някои случаи се упреква пречупването на светлината, оптични резултати или други изцяло естествени фактори. Сега обаче наподобява, че всичко може да се промени.

Бразилският откривател на НЛО Еди Мейрелес снима злокобни изображения на идеално сферично НЛО, осеяно с жълти светлини за кацане. Снимката провокира неспокойствие измежду учените, като някои даже допускат, че фотографията, направена от Мейрелес, в действителност може да е „ първото селфи на НЛО в историята “, пише Daily Mail.
 НЛО селфи Това е първото „ селфи с НЛО “ Снимка: Edie Meireles
Фотографът твърди, че е забелязал блестящо зарево в парка, до момента в който е бил в колата си. Мъжът се опитал да възпламени мотора, само че нищо не се случило, след което забелязал НЛО над покрива на колата си. Мейрелес твърди, че е напуснал колата и е почнал да бяга, а по-късно спрял и направил това „ първо в историята селфи с НЛО “. Интересното е, че на идващия ден колата му е изтеглена от трактор, защото цялата електроника в нея не работела.

Имайте поради, че фотографията е направена през 2011 година на пешеходна пътека до леден водопад във високопланинския народен парк Chapada Diamantina в Бразилия. В същото време самият фотограф твърди, че откакто е направил фотографията, „ почнали да го преследват “. Това, което последвало, най-малко съгласно един от колегите на Мейрелес, ловци на НЛО, били години на „ закани и интриги “ – двама членове на тяхната група „ убити от военните “ и още трима „ отвлечени “. Самият Мейрелес твърди, че къщата му е била нападната от „ хора в черно и камуфлаж “.


 НЛО Друга фотография от срещата на Мейрелеш с НЛО през 2011 г Снимка: Edie Meireles
Но макар обстоятелството, че някои учени са подготвени да повярват в действителността на „ първото в света селфи с НЛО “, други бяха скептични по отношение на фотографията. Например, някои настояват, че картината в действителност може да изобразява всичко: от „ небесни фенери “, които се държат във въздуха от нагорещен въздух от свещи, до прям Photoshop.

Самият ловджия на НЛО Мейрелеш твърди, че фотосите му са изцяло действителни. Освен това той твърди, че по-късно се е върнал в националния парк за многократни, само че по-малко документирани срещи с НЛО. Според ловеца на НЛО, той разказва резултатите от по-нататъшните си експедиции в книгата си, след което още веднъж е подложен на „ нежелани срещи с военните “.

Мейрелеш твърди, че в следствие на такава " среща " е получил фрактура на четири леви ребра и коляно, както и перфорация с кръвоизлив в левия бял дроб. В резултат на това ловецът на НЛО бил приет в болница за 12 дни в локална болница.
 НЛО сфера Друга фотография от срещата на Мейрелеш с НЛО през 2011 г Снимка: Edie Meireles
Интересното е, че някои откриватели считат, че " селфито на НЛО " в действителност не е нищо повече от среща с военни. Например, Hélio Núñez de Camargo, самопровъзгласилият се създател на UFOs na Chapada, твърди, че изследователската група на Мейрелеш в последна сметка се е разпуснала тъкмо заради хипотетичния „ тормоз от страна на военните “.

В резултат на това мненията на откривателите на НЛО са разграничени: някои считат „ първото селфи с НЛО в историята “ за чиста неистина, до момента в който други изцяло имат вяра в достоверността на фотосите. Любопитно е, че създателят на фотографията Еди Мейрелеш продължава да разгласява фотоси понякога в обществените мрежи, само че отхвърля да ги разяснява по какъвто и да е метод.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР