От вчера изплащат Великденските добавки към пенсиите на пенсионерите. Тази

...
От вчера изплащат Великденските добавки към пенсиите на пенсионерите. Тази
Коментари Харесай

Човек от опашката за пенсионерски добавки към депутатите: Работете, иначе накъде отива България!

От през вчерашния ден изплащат Великденските добавки към пенсиите на пенсионерите. Тази година те са в размер на 70 лв., само че не се поставят на всички, а единствено за тези хора, чиито пенсии са под 504 лв.. 

Със 70 лв. нищо не можем да си позволим. Скромно ще изкараме Великден. Пенсионер съм по болест от 16 години и това, което се случва с пенсионерите, за мен е геноцид, споделя един от хората пред Нова тв, наредил се на опашка, с цел да си вземе спомагателните пари.



Не знам защо ще ми стигнат тези 70 лв., само че въпреки всичко се дават някакви добавки. Да, знам, че тази година единствено половината от пенсионерите ще вземат добавка. Това е добре, само че трябваше добавката да е по-висока. Все отново двойно или тройно по-голяма би трябвало да е тя, разяснява възрастен човек. 

Тези 70 лв. няма да ми стигнат съвсем за нищо. Ще взема някои дребни работи, да си напазаря малко за Великден, само че няма да стигнат за доста, добави той.

На депутатите, които през днешния ден за първи път ще заседават след изборите, желая да им кажа, че би трябвало да са дружно, да може този парламент да се получи, тъй като в противоположен случай България къде отива?, разяснява индивидът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР