От вчера евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири -

...
От вчера евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири -
Коментари Харесай

Александър Симов: Май Костадин Костадинов вече е решил, че евроатлантическото русло е по-удобно за него

От през вчерашния ден евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири - тя се състои от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Александър Симов, съобщи " Дарик ".

„ Възраждане “ през вчерашния ден поддържаха допълнението и изменението на контракта за самолетите F-16, твърди депутатът. Тези, които направиха политическа кариера, говорейки, че са партия против НАТО, говорейки че мислят за ползите на народа, в действителност станаха част от евроатлантическата коалиция, разяснява той.

„ Възраждане “ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове и би трябвало да се поддържа нещо значимо “, съобщи Симов. Според него това слага въпроса и за моралния облик на водача на „ Възраждане “ – Костадин Костадинов.

„ Аз си припомням по какъв начин единствено до преди няколко години той висеше на „ Позитано “ с горещите молби да бъде повдигнат за кмет на София и като не стана това, явно е решил, че евроатлантическото русло е доста по-удобно за него “, описа депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР