От Възраждане пак бяха подготвили циркове тази сутрин в Народното

...
От Възраждане пак бяха подготвили циркове тази сутрин в Народното
Коментари Харесай

Кирил Петков: Възраждане бяха подготвили циркове в залата

От " Възраждане " отново бяха подготвили циркове тази заран в Народното събрание. Затова взехме решение да създадем изключителни съвещания в понеделник и вторник ", разяснява пред медиите в коридорите Кирил Петков.э По думите му от " Възраждане " сложили изискването, с цел да работи Народното събрание, да бъде спрян демонтажът на Паметника на Съветската войска. " Такива условия не одобряваме ", отсече Петков.

" Не може да се пробват през политически напън да изземат ролята на изпълнителната власт. Ние сме в Народното събрание, където се реализира законодателна активност. Ще работим изключително. Надявам се през другата седмица политическите им " фанфари " да спрат и да можем умерено да си свършим работата ", изясни той дейностите на болшинството.

Още в четвъртък вечерта в деловодството на Народното събрание беше импортиран план на решение за работа на Народното събрание през декември. Вносители са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. С него депутатите предложиха да има изключителни съвещания в понеделник и вторник от 12:00 часа, а през днешния ден народните представители да почиват.

Петков акцентира, че и сега депутатите работят в комисиите, като даде за образец чуването на външната министърка Мария Габриел в тази, която той оглавява, по тематиката Шенген, хода на договарянията и напредъка в тях, реализиран от кабинета.

" Има политическата воля и болшинство за премахването на таксата за съветския газ. Премиерът може да поеме отговорност за това ", изясни още Кирил Петков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР