От Възраждане излезоха с декларация срещу вчерашното решение на сглобката

...
От Възраждане излезоха с декларация срещу вчерашното решение на сглобката
Коментари Харесай

Възраждане скочиха срещу оттеглянето им от Комисията за спецслужбте

От " Възраждане " излезоха с декларация против вчерашното решение на сглобката да.

Петър Петров възропта против експресната корекция на правилника на Народно събрание и против лустрацията на групировката . Според депутата точно Делян Пеевски е опасност за националната сигурност поради глобите по случая " Магнитски ".

От " Възраждане " виждат властовите упоритости на Пеевски и предпочитание да паднат глобите .

" В Народното събрание няма евроатлантическо болшинство, тук има един шеф Делян Пеевски ", безапелационен е Петров. " Зависимият елементарно се управлява ", съобщи още той.

Кой желае да управлява службите, попита Петров. Бракът по сметка сред ръководещите ще излезе за сметка на българските жители, по мнението му. Възраждане настоя за оставка на неможачите , както се изрази националният представител.

Припомняме, че на изключително съвещание през вчерашния ден депутатите от Комисията по правни въпроси в Народното събрание разгледаха план на решение за изменение и допълнение на Правилника за организацията и активността на Народното събрание. Вносители са Бойко Борисов, Кирил Петков, Делян Пеевски и Атанас Атанасов. Народните представители гласоподаваха с 11 гласа " за ", 6 гласа " срещу " и без " въздържали се " .

Такъв план за изменение и допълнение на Правилника за организация и активността на Народното събрание - да се направи комисия на паритетен принцип, само че той не срещна поддръжката на депутатите от Комисията по правни въпроси.
 Възраждане
Възраждане " не са сюрпризирани, че ще им вземат комисията за СРС-та

Според правилника на Народно събрание на всеки 6 месеца би трябвало да се сменя управлението на отрасловата парламентарна комисия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР