От Възражданe и симпатизантите на партията подписаха документ, с който

...
От Възражданe и симпатизантите на партията подписаха документ, с който
Коментари Харесай

Възраждане обяви: Вече не признаваме правителството на ГЕРБ

От " Възражданe " и симпатизантите на партията подписаха документ, с който оповестиха, че към този момент не смятат формалната власт за представителна на българския народ, съобщи кореспондент на Actualno.com.
" Водени от правилото, че всички хора са основани равни, че се раждат свободни и че разполагат по рождение с неотменимите права на живот, независимост и блян към благополучие и заслужен живот, народите основават ръководства, които да подсигуряват всички тези права.
Всяко ръководство обаче се крепи на единодушието на ръководените да бъдат ръководени. Щом властта стартира да бъде упражнявана в несъгласие с горепосочените съществени човешки прави и свободи, народът има цялостното право да я отстрани и да учреди ново ръководство.
Когато правото се трансформира в беззаконие, съпротивата е наложителна, тъй като злоупотребите, закононарушенията и похищенията над персоналната чест и достолепие, осъществявани от държавното управление в продължение на десетилетия, не заплашват просто правата и свободите ни, а самото битие на народа и страната ", показват от партията.
" Ето за какво ние, представителите на българския народ, събрани на Народно заседание в София на 14 март 2020 година, заявяваме, че не признаваме повече юрисдикцията на незаконното държавно управление, разгласяваме го за свалено, ръководството му за завършено и заявяваме цялостната си решителност да премахнем всички негови представители в държавното и локалното ръководство ", декларират от придвижването, като допълват, че всички взели участие в разграбването на ресурсите на страната, би трябвало да бъдат съдени.
Преди сключване на документа, водачът на партията Костадин Костадинов изчете пред присъстващите, какви са породените вреди от страна на държавното управление към публичния интерес.
Ето какви са те:
• Обезлюдяване на страната ни и превръщането й в територия, от която младите, образованите и фамилиите с деца се изтеглят.
• Отравяне на въздуха и водите ни и превръщането на българската земя в хранилище за безотговорно изгаряне на боклуци.
• Продажба на нашите естествени благосъстояния на безценица.
• Съсипване на стопанската среда и посредством непостижим административен терор, слагане на колене на българската стопанска система и предприемачески дух.
• Превръщането на прокуратурата в печатница на индулгенции за нарушителите и в машина за гонене на несъгласните с политиките му.
• Унищожаване на цели браншове на селското стопанство и от експортьори на храни - ни трансформира във вносител на съвсем всички храни.
• Допускането на сътрудници на въздействие, финансирани извън, да прекрояват законодателството ни съгласно ползите на спонсорите си.
• Превръщането на правораздаването във фарс, допускане на спорна процедура и посредством дългите, комплицирани и скъпи процедури на практика отнемане на народа ни от него.
• Прокарването на лобистки закони в ущърб на публичния интерес и в интерес на избрани класи – частни реализатори, застрахователи, банкери.
• Отказ да реформира жизненоважни публични системи - просветителната, обществената, здравеопазващата и пенсионната, като на практика лиши народа ни от тях.
• Изхарчването без нашето единодушие на многомилиардни заеми, които ние, децата и внуците ни, ще изплащаме дълго откакто си отиде.
• Ликвидирането на гражданското общество посредством преодоляване профсъюзните и цивилен организации, от корективни за работата му ги трансформира в гротескни свои патерици.
• Подготовка за ликвидирането на българския лев и замяната му с непозната валута.
• Създаването на войска от служители, издържани от всички нас, само че правилни единствено нему и употребявани само за поддръжка на властта на държавното управление над народа.
• Подпомагането на престъпността, с цел да живее народа в боязън и бедност и да разчита на „ отбраната “ на държавното управление.
• Разрушаването отбранителната ни система и излагане на страната ни като беззащитна плячка на всеки зложелател.
Преди да изчете въпросните точки, Костадинов даде думата на разнообразни жители за отзиви, като уточни, че всички са равни.
Сред предложенията на жителите бяха връщането на наложителна военна работа, ограничението на непознати неправителствени организации от българското обучение. завършек на извънданъчното доплащане за опазване на здравето и обучение.
Припомняме, че от партията проведоха антиправителствени митинги, като показаха, че по време на провеждането им са осъществени полицейски репресии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР