От варненската организация на ГЕРБ излязоха с позиция след обвиненията

...
От варненската организация на ГЕРБ излязоха с позиция след обвиненията
Коментари Харесай

ГЕРБ отговори на Благомир Коцев: Замазва с конспирации некадърното си управление

От варненската организация на ГЕРБ излязоха с позиция след обвиняванията за бойкот, които бяха отправени от кмета на морския град Благомир Коцев. Според ръководещите сигналите до Общинската изборна комисия против Коцев и районните кметове на „ Приморски “ и „ Одесос “, рецесията с боклука в града и включването на незастроени терена в годишната стратегия за предписание с общински парцели са част от проведената офанзива против тях. От ГЕРБ отвърнаха, че Коцев и екипът му „ замазват с конспирации некадърното си ръководство “.

„ Управляващите в Община Варна отпред с Коцев вкараха откровени внушения, неистини и конспирации с боклука, с инспекциите на ОИК на районните кметове на „ Одесос ” и „ Приморски ”, с предизборната акция, която щели да ревизират след половин година и така нататък С неистини пристигнаха на власт и не престават необмислено и безочливо да лъжат, с цел да отклонят вниманието ида оправдават некадърното си ръководство. „ На кривата ракета Космосът й пречи ”, както се споделя в тази ситуация.

Да напомним, че в ОИК – Варна от 27 членове –само 7 са представители на ГЕРБ.Какъв ГЕРБ и политически офанзиви саим отговорни на основните им районни кметове, които не съблюдават закона?!

Коцев щял да води следствие кой служител е изкривил годишната му стратегия за благосъстоятелност, съгласно която се продават над 300 общински обекта и са оповестени в проекто бюджета за 2024 с неговия автограф. Така лъсна следващата му предизборна неистина, като седна на кметския стол. Ако мине номерът добре - в случай че не, търсим и наказваме провинен. Сега го усуква - щели да унищожават единствено съсобственост, тъй като не можели да се блокират капиталови планове. Ами да, тъкмо това естроителство на нови здания.

Коцев, откакто не оправя с боклука, заринал града, отново се оправдава с ГЕРБ – Варна. Четвърти месец повтаря подправения рефрен във ФБ „ аз ще взема на ръчно ръководство казуса... ” Като има свои „ топ адвокати ”, за какво не ревизира контракта, ами заиграва с боклукчиите, които го избраха за кмет на балотажа. Или не е прецакал предизборните си ангажименти с благодетелите си?! Очакваме депутатката от Демократична България Стела Николова да направи в този момент един пърформанс и да изсипе камара с отпадък пред Общината.

А Коцев и шпицкомандата му вместо да търсят и проверяват отговорни за проблемите, които натрупат всеки ден със свръхдоза аматьорщина, е извънредно време да се хващат за работа! Това с ФБ – постове единствено не става! “, се показва в позицията на ГЕРБ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР