От утре се заоблачава, температурите падат и са възможни превалявания. Утре

...
От утре се заоблачава, температурите падат и са възможни превалявания. Утре
Коментари Харесай

От утре се заоблачава, температурите падат и са възможни превалявания

От на следващия ден се заоблачава, температурите падат и са вероятни валежи.

 

Утре още сутринта от юг-югозапад ще стартира бързо нарастване на облачността. Около обяд от юг ще стартират превалявания от дъжд, след обяд и през нощта против вторник в Западна и Централна България интензивни и обилни, тук-там съпроводени и с гръмотевици. Възможни са и градушки. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър, който вечерта ще стартира да се усилва и с него да нахлува леден въздух. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, в София - към 11°, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Над Черноморието още преди обяд облачността ще се усили. В следобедните часове и през нощта против вторник ще има превалявания от дъжд. Възможни са и гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток, който вечерта ще стартира да се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
В планините ще бъде облачно, мъгливо и с превалявания от дъжд, над към 1500 метра - от сняг. Ще духа сдържан, вечерта мощен вятър от изток-югоизток, по най-високите върхове на Рила и Пирин мощен до плевел от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР