От утре отпадат всички ограничения за пътуващите към Англия, въведени

...
От утре отпадат всички ограничения за пътуващите към Англия, въведени
Коментари Харесай

Отпадат всички COVID ограничения за пътуващите към Англия


От на следващия ден отпадат всички ограничавания за пътуващите към Англия, въведени поради COVID-19.

Очаква се Шотландия и Уелс да последват Англия в премахването на всички останали ограничавания при интернационално пътешестване.

От тази нощ ще отпадне задължението за всички идващи в Англия от чужбина да вършат тест за COVID- 19 преди или след пътешестване, както и да попълнят формуляр за локализация на пасажерите.

В страната ще може да се влиза без никакви Коронавирус условия и ограничавания. Това се отнася за всички жители, без значение от имунизационния им статус. Промяната е допустима, с помощта на сполучливото всеобщо имунизиране и значи по-голяма независимост напълно в точния момент преди Великден.

Връщането към нормалността, както я назова един от министрите, идва на фона на новините, че инфектираните с ковид нарастват и в четирите елементи на Обединеното кралство - Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия - за първи път от края на януари.

Броят на болничните пациенти с COVID-19 също пораства. Правителството работи върху незабавни проекти за справяне с нови разновидности на вируса, които се чака да бъдат оповестени преди Великденските празници през април.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР