От утре, 15 ноември, Министерството на икономиката и индустрията, съвместно

...
От утре, 15 ноември, Министерството на икономиката и индустрията, съвместно
Коментари Харесай

От утре стартира кампанията Достъпно за вас

От на следващия ден, 15 ноември, Министерството на стопанската система и промишлеността, взаимно с всички, които към този момент са подписали Декларация за партньорство, стартира самодейността " Достъпно за вас ". Тя има за цел да бъдат реализирани трайно ниски цени за българските консуматори на питателните артикули от първа нужда.

Инициативата ще се осъществя поетапно в партньорство сред Министерството и отделнитетърговски вериги, непринудено приемащи изискванията на самодейността. Обхватът на акцията планува обезпечаване на седем продуктови групи от дребната потребителска кошница, отговарящи на нормалните условия за качество и съдържащи всички нужен артикули за разнообразно хранене.

Кампанията започва с фокус върху най-малко 50 продукта от дребната потребителска кошница. От тях минимум 16 продукта в един магазин би трябвало да са маркирани с логото на акцията. Министерството на стопанската система разчита на пазарните механизми и на свободната конкуренция като цели по-добри цени за българските консуматори, образувани на пазарен принцип и посредством доброволното партньорство сред страната и бизнеса.Кампанията стартира поетапно в партньорство с обекти...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР