От утре, 15 май, ще бъде възстановено движението по бул.

...
От утре, 15 май, ще бъде възстановено движението по бул.
Коментари Харесай

Утре пускат колите по ремонтираното платно на столичния бул. „България“, започват следващия участък


От на следващия ден, 15 май, ще бъде възобновено придвижването по бул. “България “ в сектора от бул. “Гоце Делчев “ до бул. “Тодор Каблешков “ в посока кв. “Бояна “, което е главно актуализирано. Ремонтните действия ще продължат по тротоарите, където ще бъде направена и велоалея.

От 15 май рехабилитацията ще продължи в идващия сектор от " Околовръстен път " до моста над р. Бояна, който ще бъде затворен за придвижване.

Пътното платно в сектора от бул. “Гоце Делчев “ до ул. “Тодор Каблешков “ е изцяло актуализирано, рехабилитацията на булеварда стартира на 25 април, осъществени са фрезоване, слагане на железна мрежа, както и хидроизолация на пешеходните подлези. На 13 май е положен и последния износоустойчив пласт асфалтова настилка, а през днешния ден ще бъде направена и пътната маркировка.

Предвижда се пътното платно на бул. “България “ в посока център, в сектора от бул. “Гоце Делчев “ до бул. “Тодор Каблешков “, да бъде ремонтирано през август 2020 година, когато трафикът е всекидневно по-слаб.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР