От утре – 14 юни, започва ремонт на 15 км

...
От утре – 14 юни, започва ремонт на 15 км
Коментари Харесай

Започва ремонт на 15 км от второкласния път Русе - Мечка

От на следващия ден – 14 юни, стартира ремонт на 15 км от второкласния път II-52 Русе - Пиргово - Мечка в област Русе. Отсечката, която ще се ремонтира, стартира при пресичането с първокласния път I-5 Русе - Бяла, минава през с. Пиргово и приключва след с. Мечка.

При осъществяването на ремонтните действия трафикът ще се реализира в лентата, в която не се работи и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти. Необходимо е водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и прецизно да съблюдават въведената краткотрайна организация на придвижването.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че ремонтните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правата.

Дейностите, които са предоставени по контракта за настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Русе, включват местни поправки, полагане на два пласта асфалтобетон с полимермодифициран битум, подравняване и попълване на банкети, разчистване и възобновяване на отводнителните уреди. Ще се ремонтират две мостови уреди в с. Пиргово и с. Мечка. Отсечката ще е с нова маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи.

Строителните действия са за 12,5 млн. лева и са от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Срокът за завършаването на ремонта е до края на септември 2022 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР