От Уест Хем показват сериозна активност на трансферния пазар. Чуковете“

...
От Уест Хем показват сериозна активност на трансферния пазар. Чуковете“
Коментари Харесай

Мойс не изключи да има още нови в Уест Хем

От Уест Хем демонстрират сериозна интензивност на трансферния пазар. „ Чуковете “ още веднъж ще търсят положително показване и през този сезон, като през уикенда тимът на Дейвид Мойс реализира първата си победа във Висшата лига. 

Тази вечер за Мойс и неговите ученици следва лондонско дерби против Тотнъм, а мениджърът призна, че е изцяло допустимо да дойдат още нови имена в отбора. Въпреки че ½-финалистът от предишното издание на Лига Европа похарчи към този момент близо 170 000 000 паунда за прехвърляния, някогашният ментор на Манчестър Юнайтед счита,  че до затварянето на трансферния прозорец могат да бъдат привлечени още едно или 2 нови попълнения.

„ Възможно е да притеглим още нови футболисти, тъй като се нуждаем от сериозна конкуренция на всеки пост. Искаме още веднъж да се класираме за Европа  и да зарадваме почитателите. Ще търсим мощно показване във всяка една конкуренция и искам да разполагаме с оптималната ширина в състава. Убеден съм, че ще имаме един сполучлив сезон, просто би трябвало да работим крепко “, сподели Мойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР