От тв водеща Венета Райкова се преквалифицира в писател и

...
От тв водеща Венета Райкова се преквалифицира в писател и
Коментари Харесай

Венета Райкова шокира с признание за ходжи, врачки и предсказания за бъдещето в ефир

От тв водеща Венета Райкова се преквалифицира в публицист и точно с писане на книги се занимава в последните години. От време на време русокоската пуска по някой различен бисер в профила си в обществените мрежи.

Този път тя притегли вниманието с самопризнание за ходжи, врачки и предсказания за бъдещето в ефир. Отправи непосредствено предизвестие към всички, назовавайки даже цени.

Причината да го направи обаче е книгата й " Вещицата ", в която русокоската очевидно залага на истории за нечисти сили.

" Правила съм изявленията и с ходжи, и с врачки, и мога да ви кажа, че пред камерите всички ми гледаха и никой не позна, нищо не се случи, написах “Вещицата ", доста от това което съм претърпяла, видяла и чула е в книгата. Няма по какъв начин в едно известие да ви опиша 344 стр., по тази причина не ми пишете, а четете.

“Вещицата " се чете доста бързо, написала съм я като приказка за закононарушения и отмъщение, в която играта е груба, а разпоредбите - неразбираеми. И почтено казано не разбирам по какъв начин имате време и пари да отидете един уикенд до Родопите на ходжа, като за същия този уикенд може да прочетете книгата. И би трябвало да знаете, че влезете ли един път в схемата с ходжите, няма да ви стигнат хиляда лв., тъй като нищо не свършва с едно вървене, а тогава стартира! ", написа Венета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР