От цялата страна пристигат позиции против интервю на Георги Гергов

...
Коментари Харесай

БСП клейми Георги Гергов, масово зоват да напусне партията />Реклама / Ads
От цялата страна идват позиции срещу изявление на Георги Гергов и изпратеното от него писмо до всички членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия и регионални ръководители, уронващо престижа на партията. Социалистите заявяват поддръжка за парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” и ръководителя Корнелия Нинова.
„ Категорично се противопоставяме на всевъзможни голословни опити да се срутва доверието в управлението на партията и нейния лидер- каквито внушения се вършат посредством публикуваната „ Позиция на Георги Гергов " – споделят от регионалното и общинско управление на БСП-Смолян и прибавят още: " Изразяваме безапелационното си противоречие с изпратената ни позиция. Ние считаме, че на фона на несъответстващите, стихийни и некомпетентни дейности на ръководещите при изискванията на оповестеното изключително състояние, политиката на Българска социалистическа партия е поредна и виновна, ориентирана към отбрана на обществено слабите, бизнеса и демократичните правила на ръководство. "

Позиция показаха и общинските съветници от Българска социалистическа партия Казанлък, в която се споделя: " Възмутени сме от огласената позиция на ръководителя на ОблС на БСП-Пловдив Георги Гергов и телевизионните изяви, посредством които шумно ръкопляска и възхвалява ограниченията на държавното управление на Борисов. Вероятно още веднъж има обещанието да закупи акциите на Пловдивския панаир и извършва повелята на ръководещите.

За следващ път сме учудени за какво такива хора като него не престават да са членове на партията, щом харесват „ таз, която е на власт “. Кахърен бил за мандата на нашия ръководител. Нека да го успокоим – имаме в лицето на Корнелия Нинова интелигентен и мощен водач, от който се нуждаем. Най-хубавото е, че ние, редовите социалисти, директно ще си го изберем, без диктовката на Гергов!

Изразяваме изрично нашето доверие и поддръжка към Корнелия Нинова и ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, която предлага съответни ограничения за преодоляване и излизане от рецесията и понижаване на обществените опасности и фирмени банкрути. "

Позиция против дейностите на Георги Гергов показаха и националният представител Георги Гьоков, и ръководители на общинските препоръки на Българска социалистическа партия - Братя Даскалови, Мъглиж, Опан, Гурково, Николаево, Казанлък и Гълъбово. Те показват безапелационното си противоречие с констатациите, които ръководителят на ОблС на БСП-Пловдив Георги Гергов прави в позиция до Националния съвет на Българска социалистическа партия и в тв изяви на 22 април 2020 година и акцентират, че е прекомерно несвоевременно сходни волеизявления да са акцент в общественото пространство от името на Българска социалистическа партия, изключително в интервал, когато ръководещите бойкотираха парламентаризма в Република България. В позицията е записано още:

" Множество социалисти от нашите организации с отвращение разясниха изявата на пловдивския регионален ръководител и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. По споделените им мнения реакцията на Гергов илюстрира неговото персонално отношение към ръководещия хайлайф и решенията му.

Българска социалистическа партия постоянно е имала дълготрайна визия, обществени оферти за хората в другите обстановки, в които страната е прекосявала или й следва да навлезе и не одобряваме тв операции да чертаят несъществуваща действителност в Българска социалистическа партия, комфортна на властта.

Заставаме твърдо зад решенията на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и призоваваме да се преустановят сходни изяви, които внушават съмнение към левицата и дейностите на нашите депутати. "

От Велико Търново декларират: " Вероятно вдъхновен от личните си персонални ползи и разбирания, Гергов реши да употребява телевизионния екран на една национална телевизия да лее дитирамби за Борисов и компания като не пропусна да размаха сопа против Нинова и управлението на Парламентарната група на Българска социалистическа партия. "

В позицията се споделя още: " Гергов, ГЕРБ като ръководещи за следващ път простреляха парламентаризма и изнасилиха Конституцията. Ние аудитория на нагласен в твоя и на шепа твои приятели мач няма да бъдем. Нашите задължения са други – в интерес на останалите хора. " Позицията е подписана от регионалния и общинския ръководител на Българска социалистическа партия Велико Търново и общински съветници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР