От ЦСКА съобщиха чудесна новина на своите фенове. Клубът заяви,

...
От ЦСКА съобщиха чудесна новина на своите фенове. Клубът заяви,
Коментари Харесай

ЦСКА: Последна крачка! Никога не сме били толкова близо до новия ни дом!

От ЦСКА оповестиха чудесна вест на своите почитатели. Клубът съобщи, че в никакъв случай не е бил по-близо до огромната цел и фантазия - нов дом, реорганизация на стадион " Българска войска ".

Ето какво написа в уеб страницата на " алените ":

" Последна крачка до разрешителното за реорганизация на ст. " Българска войска!

С голямо задоволство бихме желали да ви осведомяваме, че през днешния ден, 29.09.23 година, окончателният план за реконструкцията на стадиона ни беше входиран в Направление " Архитектура и градоустройство " към Следствен отдел към окръжна прокуратура. Преминахме през голям брой и тежки процедури, полемики, проблеми и решенията им, с цел да стигнем до утвърждението на безусловно всички институции, пред които законът изисква да представим плана.

Комисията по запазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет поддържа без нито един глас " срещу " всички наши хрумвания. Въпреки компликациите, жалбите и недоброжелателите, Регионална инспекция за опазване на околната среда се изрече в цялостна поддръжка на плана. Преди дни получихме позитивно мнение и от НИНКН, за което се борихме месеци наред. Пожарната и СРЗИ също и без възражения дадоха зелена светлина за реконструкцията на " Българска войска ".

Близо година екипът, зает със стадиона, работи неуморно, с цел да показа документи, към която никой да няма забележки. Благодарни сме за консенсуса реализиран във всяка една институция и за поддръжката, която получихме, с цел да осъществяваме една концепция, която е в изгода освен на състезателен феномен като ЦСКА, а на цялостен един град - на нашата столица.

Заради всички позитивни мнения, които получихме дотук, имаме вяра, че няма да срещнем проблем и на финалната права, в последния виновен орган - НАГ. Колкото до жалбите, които бяха входирани от недоброжелатели по време на целия по този начин и по този начин комплициран развой, всички те бяха отхвърлени от способния съд. ЦСКА в никакъв случай не е бил толкоз покрай това да получи опцията да осъществя тази своя толкоз огромна фантазия - да има нов дом ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР