От ЦСКА обявиха официално, че са се разделили по взаимно

...
От ЦСКА обявиха официално, че са се разделили по взаимно
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА се разделил с четирима

От ЦСКА оповестиха публично, че са се разделили по взаимно единодушие с четирима футболисти по време на изключителното състояние. Това са Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнан Анита.

Другата вест от " аления " лагер е, че през днешния ден всички играчи и треньори са били тествани за COVID-19. Предстои на същото да се подложат и всички чиновници от клубната администрация.
Раул Албентоса: Гриша Ганчев ще махне чужденците Според някогашния бранител на "червените " притежателят не може да устоя задграничните играчи в изискванията на рецесията, провокирана от ковид
" Тази заран бяха направени PCR проби за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб на ЦСКА. В идващите няколко дни всички чиновници на администрацията на клуба ще се подложат на същите проби. "

" По-късно през днешния ден и на следващия ден играчите ще преминат на групи цялостни медицински проучвания, като тимът ще стартира тренировки в петък при строго съблюдаване на всички наложителни условия за сигурност. "

" Вчера в София се завърна халфът Тиаго Родригез, който се възстановяваше от травма в родината си. Той бе единственият играч на армейците отвън България и откакто премине 14-дневния интервал на карантина, той ще се причисли към подготвителните занимания със съотборниците си. "

" В интервала на изключителното състояние ЦСКА се раздели по взаимно единодушие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнан Анита ", пишат " армейците ".
ЦСКА няма да остави Давидов на улицата "Червените " ще продължат да оказват помощ на своя някогашен футболист
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР