От ЦСКА излязоха с много остра декларация след вчерашното решение

...
От ЦСКА излязоха с много остра декларация след вчерашното решение
Коментари Харесай

ЦСКА атакува остро БФС: Прогнилата система обслужва едни и същи персонажи

От ЦСКА излязоха с доста остра декларация след вчерашното решение на Апелативната комисия на БФС. От него стана ясно, че " алените " могат да одобряват Черно море пред почитателите си, само че на най-малко 50 километра отвън София и то по посока Варна. Вариантите за подобаващ стадион не са доста, което затруднява ЦСКА в намирането им, а и получава отводи.

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Информация по отношение на следващото конюнктурно решение на БФС

На провелото се през вчерашния ден съвещание на Апелативната комисия беше решено да бъдем лишени от домакинство, а мачът да се организира отвън София, без право на избор. И тук желаеме да създадем няколко разяснения:

- съвещанието, на което се очакваше да ни изслушат и срещнат с събитията към случаите, беше изцяло фиктивно

- не беше отговорено на нито един наш въпрос, не бяха показани доказателства за " тежко " ранените, не получихме съответно пояснение за глобите

- след 10-те минути, отделени за нас, с цел да не е въпреки всичко срамно, ни стана ясно, че решението явно е било взето авансово и под диктовка.

Предвид неналичието на същински доказателства за случаите, тоталното неглижиране на възраженията ни още преди първия мач, тежестта на наказването без каквато и да било действителна аргументация, имахме очаквания, че най-малко този път от БФС ще показват най-малко частична правдивост и или ще отстранен безумното решение от втори мач без аудитория, или най-малко ще ни оставят вкъщи, затваряйки отчасти стадиона.

Но белким можем да приказваме за правдивост, когато става въпрос за ЦСКА? За ЦСКА, който е на точка от върха?

Предвид представянето на противниците ни, които мъчно се оправят без цялата проведена система да е зад тях, разбираме страховете. Разбираме, че да ни лишат от домакинство в едно от 3-те такива, които имаме в общо 5 решаващи мача, ни слага в сложна обстановка и е още един инструмент, с който да ни повлияят.

Да, ЦСКА е хазаин на всички места. Не това е казусът. Проблемът е, че прогнилата система чисто и просто не работи. Тя просто служи. Обслужва едни и същи персонажи към този момент 10 години, а българският футбол продължава да затъва.

Толкова по тематиката БФС. Бихме желали да ви уведомим, че вършим всичко допустимо да намерим подобаващ стадион, което се оказва нелека задача, поради отводите, които получихме. Ще ви осведомяваме за решението в къси периоди.

Имаме и апел. Нека борбата по трибуните бъде с разрешени средства и дано не даваме мотив за спомагателни удари под кръста. Всичко, което вършим, се гледа под лупа и мери друго, по тази причина и наказванията са в пъти по-тежки. Нека бъдем обединени и мощни и единствено да оказваме помощ на тима! ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР