От трибуната на Народното събрание вицепремиерът Асен Василев отговори на

...
От трибуната на Народното събрание вицепремиерът Асен Василев отговори на
Коментари Харесай

Асен Василев истеряса в парламента и скочи на заплаши депутатите: Ще продължим да ви пречим!

От трибуната на Народното събрание вицепремиерът Асен Василев отговори на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. „ Вие казахте, че дебатът не е за господин Минчев, а за обстановката в страната. Аз не желая да пребивавам в страна, в която дебатът за ръководител на Народното събрание не е за индивида който ще заеме този пост “, съобщи той.

Преди това Карадайъ съобщи, че в страната има политическа рецесия от некомпетентността от тези, които сега се пробват да опълчват обществото, сподели Карадайъ, още веднъж сочейки към Министерски съвет.

„ Това е най-лошото държавно управление за последните 32 години и би трябвало да се гласоподава неговата оставка “, сподели той.

Според него доверието от Политическа партия е към този момент оттеглено.

„ Загубихте болшинството си и, когато това стане, най-резонното нещо е да търсите разговора за излаз от обстановката, само че вие не разбирате и това. Като не го разбирате, в този момент ще видите по какъв начин през днешния ден ще се случи един натурален политически ход, а по-късно и още един – вашата оставка “, сподели той.

„ Нашият апел е за опълчване на компаниите и хората, които грабят тази страна, без значение от тяхната етническа принадлежност. 32 години Движение за права и свободи е в политиката и най-бедните краища на страната са там, където са гласоподавателите на Движение за права и свободи. Но за сметка на това едни от най-богатите хора в страната са членове на Движение за права и свободи “, отговори Асен Василев и стартира да декламира с фалцет:

„Ние се борим против хората, чиито банкови сметки вие цялостните с метода си на ръководство, със подмолните си сделки и с по този начин прословутия разговор, който вие проповядвате“, уточни Василев.

„Ще продължим да ви пречим. Независимо дали сме на власт или не. Ще останем тук и ще си отвоюваме страната назад по всевъзможен начин на парламентаризма“, сподели на всеослушание той и взриви залата.

На трибуната за отговор незабавно се качи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадйъ, който се изрече остро против изявленията на Василев, който си разреши да намеси Ахмед Доган в речта си.

„Обръщам се към инцидентните минувачи в парламента“, поде водачът на Движение за права и свободи, очевидно визирайки и гледайки към финансовият министър.

„Няколко неща би трябвало да се кажат, тъй като има едни инцидентни минувачи, които не ги знаят“, добави той и напомни по какъв начин Доган се е борил против опитите за насилствена асимилация от комунистите още през 1986-а година.

„Днес инцидентни минувачи да употребяват името на господин Доган за щяло и нещяло?! Това не кореспондира с историята“, отсече изрично той и добави, че точно поради това крадците, задкулисието и мафията, чиито представители сега ръководят, би трябвало да бъдат свалени.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР