От третия опит - санкционираният по Магнитски депутат Делян Пеевски

...
От третия опит - санкционираният по Магнитски депутат Делян Пеевски
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Г-н Магнитски тръгна по пътя на Копринката

От третия опит - глобеният по " Магнитски " народен представител Делян Пеевски съумя да ангажира институциите да търсят " кеш " -а в президентството. Пеевски потегли по " пътя на Копринката " (от доближения на Румен Радев консултант Николай Копринков и по остарели изявления на Бойко Борисов).

Последва отговор от Радев. Който попита а какво става с инспекциите по редица кавги през годините. Случайно или не - около тях все бе замесвано името на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи. Радев също така не даде еднопосочен отговор - прави или не партия.

Изненада! Прокуратурата на часа се отзова на настояванията на Пеевски.

По света: след гибелта на трима US военни, напрежението сред Съединени американски щати и Иран се повиши. Иран отхвърля да е забъркан, а Байдън се закани да отвърне на удара.

А Зеленски - предизвестява Германия, че в случай че Украйна не получи помощ, може да настъпи Трета международна война.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР