От този четвъртък влизат в сила зелените сертификати за хората

...
От този четвъртък влизат в сила зелените сертификати за хората
Коментари Харесай

От днес влизат в сила зелените сертификати за антитела

От този четвъртък влизат в действие зелените документи за хората с антитела против ковид.

За задачата искащите би трябвало да разполагат с годен тест от лаборатория, доказващ съществуването на антитела в задоволително количество.

Резултатите би трябвало да са съобразени с методиката и разпоредбите на Световната здравна организация - 150 единици свързващи антитела.

Ако са налице тези стойности, лабораторията ще издава референтен номер, посредством който всеки може самичък да извади документа от портала his.bg.

Важна детайлност е, че за тези зелени документи ще се признават само проучванията направени от този четвъртък нататък. Документът ще е годен 90 дни.
По-малко новозаразени, само че още веднъж огромен брой умряли с COVID-19 Какво е общото сред сезонния грип и COVID-19 РЗИ-Добрич: Ученик с позитивен щадящ тест може да се върне след консултация с персонален доктор Рекордна 14-дневна смъртност от COVID-19 от началото на епидемията у нас МОН получи още 86 000 теста за възпитаници 13-годишно момче е измежду жертвите на COVID-19 за последните 24 ч. Лаборанти: Ако имате под 500 единици антитела, ваксинирайте се Проф. Виткова: Не следим добре тежко болните от COVID-19, не се хоспитализират в точния момент Зелен документ за антитела ще се издава за проби, направени от 11 ноември Почти 5000 нови случая и 147 умряли с COVID-19 у нас

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР