От тази вечер БНТ 1 започва да излъчва четвърти сезон

...
От тази вечер БНТ 1 започва да излъчва четвърти сезон
Коментари Харесай

Гледаме Александър Сано в Отдел Фалшива самоличност

От довечера Българска национална телевизия 1 стартира да излъчва четвърти сезон на сериала Отдел Фалшива идентичност, който всяка делнична вечер придвижва феновете в секретния свят на френските секрети служби. В идните епизоди още веднъж ще забележим мощно българско наличие в лицето на актьорите Александър Сано и Миглен Мирчев.

 

В основата на сюжета в четвъртия сезон е спасяването на Малотрю от съветските служби и озоваването му в Москва. Той получава предложение за внедряване на компютърен талант в съветския Център 21 за изкуствен интелект. От своя страна, Марина стартира работа като сеизмолог в съветския институт Булгаков и открива контакт с компютърните гении от Център 21.

 

Българската звезда Александър Сано влиза в ролята на хакера Игор, с който се сблъсква компютърният експерт Сезар, прочут в Москва под самоличността Силвен Еленщайн. Отдел Фалшива идентичност наблюдава активността на френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност на Франция. Снимките на шпионския политически трилър са осъществени във Франция, Алжир, Сирия и Иран.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР