От тази сутрин служители полицията провеждат акция в ромските квартали

...
От тази сутрин служители полицията провеждат акция в ромските квартали
Коментари Харесай

Провеждат акция в ромските махали в Пловдив

От тази заран чиновници полицията организират акция в ромските квартали " Шекер махала " и " Столипиново " в Пловдив, за предварителна защита на закононарушенията и закононарушенията, в това число и с политическите права на жителите, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Работата е ориентирана в три посоки - охранително, престъпно и икономическо, разяснява пред публицисти основен контрольор Венелин Костов, шеф на Трето районно управление (на МВР). Проверките са свързани със Закона за частната охранителна активност, Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи и Закона за гражданската регистрация. В акцията вземат участие и други държавни органи, измежду които Националната организация за приходите и Българската организация по сигурност на храните.

До момента са тествани 123 моторни транспортни средства и 162-ма души. Съставени са 43 фиша и 24 акта, множеството от тях, свързани главно със Закона за придвижване по пътищата, уточни Костов. Задържано е лице, по отношение на формирано досъдебно произвеждане за държане на акцизни артикули без бандерол.

Няма информация, обвързвана с политическите права на жителите. Наблягаме на самостоятелната и общата предварителна защита, обвързвана с този жанр закононарушения, заяви Костов. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР