От тази седмица започва ремонт на пътя Бургас – кв.

...
От тази седмица започва ремонт на пътя Бургас – кв.
Коментари Харесай

Започва ремонт на пътя Бургас-Сарафово, въвеждат се ограничения

От тази седмица стартира ремонт на пътя Бургас – кв. " Сарафово " в сектора сред пътния възел вид " тромпет " на Северния обход до Гробищния парк, заяви на формалната си интернет страница Община Бургас.

В тази връзка оттова осведомят, че рехабилитацията на пътната права стартира в този момент, защото отпреди дни е обезпечено нужното финансиране от страна на страната.

Първоначално ремонтните действия ще се правят в платното от страната на Гробищния парк – по посока от кв. " Сарафово " към Бургас. От 9:00 часа на 12 юни, ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването в региона.

Автомобилите, идващи от Бургас, ще се движат в двете ленти еднопосочно от кръговото кръстовище на бул. " Димитър Димов " и ул. " Транспортна " – при Гробищния парк, в посока " Сарафово ".

Пътуващите от " Сарафово " към центъра на Бургас ще минават по пътния възел и новоизградения сектор от Северния обход на града, след което ще се включват към път I-6 " София – Бургас ".

Ремонтните действия на пътя Бургас – " Сарафово " включват преасфалтиране на трасето, полагане на пътна маркировка и монтиране на нови осветителни стълбове. След като приключат дейностите по ремонта на трасето в посока от " Сарафово " към Бургас, ще стартира възобновяване на платното в обраната посока.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР