От тази седмица Централното разузнавателно управление на САЩ вече има

...
От тази седмица Централното разузнавателно управление на САЩ вече има
Коментари Харесай

ЦРУ качи първата си снимка в Instagram

От тази седмица Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати към този момент има личен профил в Instagram.

Първата фотография на Централно разузнавателно управление на САЩ в мрежата е тъкмо това, което бихме очаквали - разбъркано детективско бюро, перука, карти на Русия, Китай и Иран, и цялостен куп от скрити послания.

Централно разузнавателно управление на САЩ към този момент разполагат с профили в Twitter и Фейсбук, само че наподобява Instagram също съставлява интерес за организацията.

Идеята е обществената мрежа да послужи като способ за привличане на фрагменти към редиците на Централно разузнавателно управление на САЩ, както и като средство за шерване на фотоси от всекидневието на някои не толкоз секрети сътрудници.

По данни на The Verge, Централно разузнавателно управление на САЩ и Instagram са работили взаимно много време, с цел да уточнят изискванията и разпоредбите за прилагане на мрежата.

Не знаем дали става въпрос за специфични пълномощия, които Централно разузнавателно управление на САЩ може би ще има в Instagram, само че най-вероятно профилът на организацията ще се употребява със специфични отбрани против навлизане на хакери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР