От своя страна политологът Татяна Буруджиева смята, че началото на

...
От своя страна политологът Татяна Буруджиева смята, че началото на
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Стефан Янев се опитва да създаде проект, по-умерен вариант на Възраждане

От своя страна политологът Татяна Буруджиева счита, че началото на политическия план на Янев доста приличал на началото на " Продължаваме промяната ".

" Те бяха хора от една партия, свързани с " Демократична България ", още не бяха почнали работа новите министри, те (Кирил Петков и Асен Василев - бел. ред.) оповестиха, че ще вършат партия. Не знам за какво се изненадва толкоз министър председателят, в случай че държавното управление е едно от дребното, което още през 100-те си дни на власт има под 50% доверие и се насъбират толкоз доста проблеми. Нормално е да зародят нови политически субекти ", добави тя.

Според Смилов украинската рецесия ще ескалира. " Това, което виждаме в този момент, е една картина. Боя се, че след два-три дни картината ще бъде още по-различна и може да има нужда и от напълно друг вид ограничения. Позицията на Българска социалистическа партия я третирайте като нещо, което се развива и еволюира. Струва ми се, че като виновна партия биха се съобразявали с динамичността на спора ", добави той.

По думите на Смилов позицията на Румен Радев за случилото се с Янев също търпи развиване. " В началото концепцията беше, че той стои по-плътно зад Стефан Янев, по-късно се дистанцира от него. Явно е видял, че тази позиция, която показва Янев, сега е несъответстваща ", разясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР