От Столична община посрещнаха с хляб и сол колегите си,

...
От Столична община посрещнаха с хляб и сол колегите си,
Коментари Харесай

Първите спасителни екипи, помагали в Турция, се прибраха в България

От Столична община посрещнаха с самун и сол сътрудниците си, които се прибраха. Но хората бяха изтощени от денонощната работа и полета и обясняваха обстановката в Турция такава, каквато са я заварили.

Историите занапред ще се описват, само че доста покъртителни истории има, описват ги и спасителите, като тази за вярата на родственици да бъдат открити живи, само че не са били открити живи. Или по какъв начин един някогашен боен, който е минал през задачи на армията разказва земетресението и споделя, че е по-страшно, в сравнение с война.

 

Разказват се истории за геройства, само че на четирикраките другари - кучетата, които са съумели даже без да им се споделя да търсят хора под тоновете парчета. Затова спасителите обърнаха изключително внимание на хората, които упражняват тези кучета и обясниха, че това е извънредно значима част от работата и това, което се е свършило в Турция.

.

 

Кучетата са герои, споделя Любчо Джолев. Той е един от водачите на кучетата, които, оказало се, изиграли значима роля в спасяването на хора…

Не всички истории обаче приключват щастливо, сподели Мариян Томов, ходил на задача, само че сравнил станалото в Турция с по-страшно от война. 

Стефан Георгиев, който е част от спешното звено на Столична община, изясни, че на множеството места службите на Турция не са рискували и по тази причина са разчитали на българските спасители. 

.

Аварийното звено посрещна с самун и сол своите сътрудници. Запитаните дадоха отговор, че биха се върнали да оказват помощ в Турция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР