От статус на карикатуриста и издател на Прас-прес Христо Комарницки

...
От статус на карикатуриста и издател на Прас-прес Христо Комарницки
Коментари Харесай

Комарницки призова Пеевски в ”Съдебен спор” при Нана

От статус на карикатуриста и издател на ”Прас-прес ” Христо Комарницки излиза наяве, че, откакто е изчерпал другите законови благоприятни условия, кани Пеевски в предаването ”Съдебен спор ” по Нова тв. Като причина художникът на в. " Сега " акцентира злоупотребата на компания " Национална дистрибуция " с монополно състояние, а депутатът и наедрял издател е поканен в качеството му на " техния стопанин ".

От първия ден на излизането си вестникът, в който рисуват трима отявлени критици на статуквото и на Пеевски, среща големи пречки с разпространяването.

Ето и целия пост на Комарницки.

" It`s Showtime!

Току-що изпратих на предаването СЪДЕБЕН СПОР следното известие: " Здравейте, Казвам се Христо Комарницки и съм един от издателите на сатиричния вестник " ПРАС-ПРЕС ".

Обръщам се към вас, тъй като към този момент девет месеца вестникът се сблъсква с непреодолими трудности по пътя към своите читатели. Всички опити да разгадаем казуса със съдействието на формалните български институции приключиха с крах. Вашето известно и многоуважавано предаване остана последна инстанция и вяра!

Искам да прикани като ответници в студиото на " Съдебен спор " шефовете на компания " Национална дистрибуция " АД и техния стопанин Делян Пеевски, които злоупотребяват с монополното си състояние и попречват разпространяването на нашето издание.

С почитание,

Христо Комарницки "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР