От срещите с хората най-вече усещаме умората, заради инфлацията, икономическата

...
От срещите с хората най-вече усещаме умората, заради инфлацията, икономическата
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев пред жените-социалистки: Ще бъдем добър гарант за социалната подкрепа

От срещите с хората най-много усещаме умората, поради инфлацията, икономическата рецесия и неустойчивостта в страната, сподели лидерът на листата

Екипът на „ Българска социалистическа партия за България “ от Бургас за 48-ото Народно заседание ще бъде добър поръчител за обществените стратегии, които през последните 6 месеца бяха направени посредством две министерства – общественото и на стопанската система. Това съобщи лидерът на листата инж. Петър Кънев, който дружно с сътрудниците си Станимир Баев, Стойко Танков, Анелия Вичева и Паруш Парушев, организира обичайната среща с жените-социалисти в морския град.

Всеки един от претендентите за народни представители очерта в резюме своите цели и аргументите да взе участие в изборите. В обществения пакет на Българска социалистическа партия влизат стратегиите за пенсиите, за общественото подкрепяне, безплатните детски градини, безплатните учебници, двойното повишение на помощите за млади фамилии.

„ От срещите в хората чувствам първо умората, защото за година и половина за четвърти път сме на парламентарни избори, като добавите и президентския избор, дружно с турбулентната и нестабилна икономическа конюнктура, като прибавим и войната в Украйна, единствено на 300 км от нас, всичко това е разбираемо. През зимата се задава доста тежка икономическа рецесия, тъй като съгласно статистиката инфлацията стигна 18 %. Всичко това демонстрира паниката на хората – по какъв начин ще живеем, ще има ли държавно управление? На тези въпроси доста мъчно може да се отговори. Основните тематики, които вълнуват българина са тв приемникът и хладилникът, т.е. какво ще видят, какво ще чуят и какво ще ядат “, сподели още инж. Петър Кънев.

В продължение на две седмици претендентите за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ организират своите срещи в цялата Бургаска област. Само за през днешния ден това е четвъртата, а откакто обсъдят акцентите по програмата с жените-социалистки, Петър Кънев и екипът му отпътуват за село Русокастро, община Камено.


 Водачът на листата на " Българска социалистическа партия за България " инж. Петър Кънев  Кандидатът за депутат Станимир Баев  Областният водач на партията Стойко Танков  Лидерът на младежката организация на Българска социалистическа партия в Бургас Анелия Вичева
 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР