От Спайди-вселената до Аржентина - около 1000 души се събраха

...
От Спайди-вселената до Аржентина - около 1000 души се събраха
Коментари Харесай

В опит за рекорд на Гинес: Фенове, маскирани като Спайдърмен, се събраха в Аржентина

От Спайди-вселената до Аржентина - към 1000 души се събраха пред огромен монумент в аржентинската столица, маскирани като Спайдърмен (Човека-паяк), в опит да подобрят международния връх за най-вече хора, облечени като известния супергерой на " Марвел ", съобщи Ройтерс.

From Spider-Verse to Argentina, fans aim to break record for biggest Spider-Man gathering
— News18 (@CNNnews18)
Аржентинският инфлуенсър Уки Дийн провежда събирането в неделя посредством Instagram, пробвайки се притегли повече хора спрямо сходно събитие през юни в Малайзия, където 685 души бяха маскирани като Спайдърмен.

Дийн показа увереността си, че ще получи документ от Световните върхове на Гинес за събитието в Буенос Айрес, където пред прочут столичен монумент се събра " море " от хора в прилепнали сини костюми и червени маски. 

" Исках да свикам 700 души и съгласно нашето броене сме доста повече. Събрахме над 1000 подписа " , сподели 33-годишният инфлуенсър пред кореспонденти на събитието.

От Световните върхове на Гинес не са дали отговор незабавно на молбата за коментар.

Организаторите помолиха участниците да дават подписи и да създадат фотоси като документи, която да дават за разглеждане. 

Fans in Argentina aim to break record for huge Spider-Man gathering
— Reuters (@Reuters)
Хората, облечени като супергероя, основан от Стан Лий и Стив Дитко, пляскаха и пееха в положително въодушевление през слънчевия следобяд. Един от участниците добави костюма на Спайдър-мен с аржентинска футболна фланелка на сини и бели райета, до момента в който различен носеше бизнес костюм с алена вратовръзка, която подхождаше на маската на супергероя.

From Spider-Verse to Argentina: Fans aim to break record for biggest Spider-Man gathering
— Reuters (@Reuters)
Много от участниците споделяха мнението, че костюмът на Спайдърмен има трансформираща мощ.

Сред тях беше 18-годишният Матиас Конес, който се базира на основателя на супергероя:   " Както споделя Стан Лий, всеки може да постави маската ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР