От собствен опит знаем, че единственият език, който Русия разбира,

...
От собствен опит знаем, че единственият език, който Русия разбира,
Коментари Харесай

Чешкият президент: От собствен опит знаем, че единственият език, който Русия разбира, е езикът на силата

" От личен опит знаем, че единственият език, който Русия схваща, е езикът на силата. Но е належащо да се стигне до стадий, на който ще бъде допустимо да се приказва с Москва, само че в границите на интернационалното право ". Това сподели чешкият президент Петър Павел в изявление за вестник Corriere della Sera.
 
Той счита, че Украйна ще се сблъска с компликации във военно отношение, в това число заради неналичието на европейски доставки на оръжие.
 
" Украйна имаше единствената опция за огромна контраатака тази година. Контраофанзивите са скъпи, комплицирани и лишават време, тъй че е невероятно да се провеждат две или три годишно. Тази зима ще бъде извънредно сложна, защото множеството част от украинската инфраструктура е разрушена и не е възобновена. В страните, " подкрепящи Украйна, несигурността пораства. Всичко това не е удобно за продължение на военните интервенции ".
 
" За страдание, нашите доставки на муниции не са задоволителни, с цел да разрешат на Украйна да продължи дейни военни дейности. Не спазихме обещанията си по отношение на доставката на снаряди за артилерия, образованието на водачи за F-16 не върви с нужните темпове. Всичко това основава неустановеност, която не способства за планирането на военна акция ", добави още Павел. Въпреки това той счита, че Киев би трябвало да бъде подсилен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР