От снощи до тази сутрин не е било възможно преминаването

...
От снощи до тази сутрин не е било възможно преминаването
Коментари Харесай

Ремонт спря, а сега бави преминаването през два гранични пункта с Турция

От нощес до тази заран не е било допустимо прекосяването през два гранични пункта с Турция - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Малко Търново " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ", описа в репортаж Би Ти Ви, за което сигнал в малкия екран са подали чакащи на образувалата се голяма опашка жители. Те показват, че при позвъняване в никоя институция не са могли да получат информация каква е повода и по кое време може да се чака решение. Били са прехвърляни на други институции. Около 10 ч. тази заран е била обновена обработката на документи. По информация на малкия екран разкъсан кабел е предизвикал спиране на тока на пунктовете от турска страна.

По-късно " Гранична полиция " заяви, че извънредно натоварен е трафикът за товарни коли на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ". Във връзка с ремонтни действия на съпределните гранични пунктове се прави мудна обработка на преминаващите от страна на турските гранични управляващи, показват от дирекцията.

Информацията за трафика на граничните пунктове е към 13.00 часа. На българо-сръбската, българо-гръцката, българо-румънската и на границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Във връзка с осъществяване на ремонтно-строителни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златарево " за времето до 14 октомври 2019 година придвижването през пункта ще бъде затруднено, предизвестява дирекцията.

От основание за сигурност заради ниското равнище на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, ще работи единствено през светлата част на денонощието – от 08.00 часа до 22.00 часа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР