От случая Мартин Божанов нищо няма да излезе.Това прогнозира днес

...
От случая Мартин Божанов нищо няма да излезе.Това прогнозира днес
Коментари Харесай

Адвокат на Арабаджиеви: От случая Мартин Божанов нищо няма да излезе

" От случая " Мартин Божанов " нищо няма да излезе ".

Това предвижда през днешния ден пред Българска телеграфна агенция един от юристите на Вълчо и Маринела Арабаджиеви - Илиян Василев. Той коментира изказване на председателя на краткотрайната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов, и народен представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Никола Минчев от 16 февруари тази година.

Минчев сподели тогава, че в листата са към осем-десет имена и няма упоменати политици. Попитан за имена на хора, които са били жертва на групата към Мартин Божанов, той изясни, че има разказани съответни проблеми, само че са незадълбочено упоменати. Минчев уточни, че въпросът на Ивайла Бакалова и този на семейство Арабаджиеви участват. 

От този случай към този момент нищо не излиза, кога от някоя комисия нещо е излязло, разяснява през днешния ден Василев.

Той уточни, че досега не е издирван за нищо, обвързвано с този случай и не вижда за какво да бъде издирван.

Василев сподели, че не е познавал Мартин Божанов, нито е контактувал с него, както и не е виждал лист с имена.

" Оставете ги тия медийни протуберанси, дето сами си ги измисляте ", разяснява случая известният юрист.

Преди няколко дни Маринела и Вълчо Арабаджиеви отхвърлиха коментар за обвързването им с Мартин Божанов. Имената на двамата бяха упоменати около лист, обвързван с убийството на Божанов.

Пред публицисти тогава фамилията отхвърли да разяснява случая. Двамата обявиха, че ще приказват за проблема на друго място.

" Има време, ще чуете ", бяха думите на Арабаджиев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР