От щаба на Ваня Григорова ще изчакат окончателното решение на

...
От щаба на Ваня Григорова ще изчакат окончателното решение на
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ще подкрепим идеите на ПП-ДБ, ако увеличават общинската собственост

От щаба на Ваня Григорова ще изчакат окончателното решение на съда за изборите в София. Това разгласи самата тя в студиото на " Говори в този момент ". Въпреки че съдът е разрешил , би трябвало да се произнесе и всъщност по отношение на потребността да бъдат преброени още веднъж бюлетините.

" Ние използваме напълно демократична процедура. Ще изчакаме дефинитивно решение на съда ", сподели Григорова. Тя остава зад тезата си, че ще бъде първия човек, който ще поздрави новия кмет, в случай че той бъде доказан с решение на съда.

Григорова разяснява и възможната си работа в общинския съвет на столицата. По думите ѝ, склонна е да поддържа всяка концепция, която съответствува с нейните визии, без значение от коя партия или групировка е препоръчана:

" Не считаме да поддържаме никого единствено тъй като е той, ние поддържаме политики, в случай че имаме допирни точки по някои тематики, отлично - в случай че се разминаваме, няма по какъв начин да ги подкрепим. "

Тя разяснява и добилите известност през последната седмица хрумвания за смяна на локалните налози и такси. По думите ѝ, работещата в Испания система за конфискуване на второ жилище за да бъде предоставено на общината, не е допустима.

" Ако някой счита да конфискува жилища, не може да разчита на поддръжката ми. Това не е обществено. Социално е, в случай че общината строи повече общински жилища, а не в случай че лишава парцелите на хората. Ще подкрепим ПП-ДБ в случай че те се покажат като добър собственик и усилват общинската благосъстоятелност вместо да отдават на концесия или приватизират ", сподели Григорова.

Според нея, няма да има изгода и в случай че бъде повишен налога за втори автомобил. По думите ѝ, богатите хора ще могат да си го разрешат и няма да има никаква изгода, нито за околната среда, нито за друга общинска политика.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР