От щаба на социалистическата партия до днес не са дали

...
От щаба на социалистическата партия до днес не са дали
Коментари Харесай

Корнелия Нинова е претърпяла операция

От щаба на социалистическата партия до през днешния ден не са дали публична информация за здравословното положение на Нинова, нито в коя болница е била настанена тя.

Вчера Нинова не участва на съвещанието на Парламента. Тя не отиде и с групата социалисти, които се поклониха пред тленните остатъци на патриарх Неофит в катедралата " Свети Александър Невски ".

 

Зафиров разяснява настоящата политическа конюнктура.

 

" Винаги съм твърдял, че сглобката ще се разпадне, когато Политическа партия ударят електоралното си дъно.  ГЕРБ ще удължат още малко мъката на това ръководство, до момента в който разделят плячката. Смятам, че това ръководство ще е оцелее ", сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

 

Той добави, че най-удачната формула за ръководство на страната е надпартийно, експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка по политики.

 

По думите му при положително предпочитание и политическа воля и водачество могат да бъдат открити сполучливи формули на ръководство, които да не минават червени линии и да бъдат съответстващи на упованията и очакванията на българското общество.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР