От щаба на Продължаваме промяната са спуснали опорните точки, които

...
От щаба на Продължаваме промяната са спуснали опорните точки, които
Коментари Харесай

ПП с опорки: Не говорим за геополитика! Не търсим 121 за мнозинство. Петков и Василев - чисти и смели

От щаба на " Продължаваме промяната " са спуснали опорните точки, които би трябвало да съблюдават обществените представители на партията в актуалната предизборна акция.
НОВАТА БЪЛГАРИЯ, НАЧЕЛО... С БОЙКО РАШКОВ!

В документа, озаглавен като  " Комуникационна тактика - резюме ", с който Епицентър. бгразполага (виж приложените фотоси - б.р.) , акцията е разграничена на две етапи - първа до 19 септември, и втора - след 19 септември, като главният лайтмотив на изборите е  " старите политици или новата България ".
Това обаче е цялостна машинация, тъй като повече от неуместно е ПП да приказват, че са сложили  " завършек на старите муцуни в политиката ", откакто на първа линия измежду тях е Бойко Рашков - ярка " зурла " от времето на тоталитаризма.
ПЕТКОВ/ВАСИЛЕВ - УМНИ И ЧИСТИ

Двамата съпредседатели на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев пък би трябвало да бъдат промотирани като  " млади, умни, чисти, смели, енергични ". Това е напряко смешно като се знае какъв брой " интелигентен и чист " е Кирил Петков и какъв брой " самоуверен и деятелен " е Асен Василев, изключително в случай че би трябвало да " даде отпор на Русия ", както се беше врекъл.
ОТКАЗ ОТ 121 ЗА МНОЗИНСТВО

От рекомендациите, които претендентите би трябвало да съблюдават, личи новата тактика на харвардците - отвод от устрема им за 121 депутати, което до неотдавна бе набивано в медиите от Петков/Василев, като задачата им беше  - " на тези изобри ще си набавим изчезналите четирима депутати, които не ни доближиха за болшинство ".  Явно в Политическа партия към този момент са разбрали, че болшинството за тях към този момент е мираж и по тази причина в новата линия е заръчано на претендентите: 
" Не загатваме повече за заветните " 121 депутати ", не приказваме за проценти гласове, обединения. Говорим единствено, че би трябвало да си довършим работата ". Как? Това остава за политическото въображение!
ОТБИВАТ АТАКИТЕ КАТО ПОВТАРЯТ " СТАРИТЕ ЛЪЖЦИ " ТРИ ПЪТИ

В опорките се дават и препоръки на кандидат-депутатите как да отбиват офанзивите на медии и опоненти - като повтарят едно и също по три пъти, без значение от това какъв въпрос им се задава: 
" В отговор на офанзиви от всевъзможен темперамент започваме със Старите лъжци с техните похвати (подчертано в текста с червен курсив) и го потваряме най-малко 3 пъти в изявлението, без значение от подтекста ". Можем единствено да си представим в какви комични обстановки ще попадат претендентите на Политическа партия за националната обич, следвайки тези опорки.
ЗАБРАНЕНО Е ДА съдебна експертиза ГОВОРИ ЗА ГЕОПОЛИТИКА

В изискванията на най-сериозната геополитическа рецесия и война в Украйна на кандидат-депутатите от Политическа партия им е неразрешено да приказват за геополитика. 
" Не приказваме за геополитика. Говорим постояннно за български народен интерес ". 
Явно в Политическа партия са уплашени от гнева на народа, че за седем месеца три пъти продадоха българския народен интерес и по тази причина ще бягат като демон от тамян от тази тематика. Ще заобикалят тематиката за Русия, с цел да не се конфронтират с левия електорат, няма да загатват за Украйна, с цел да не си навличат рецензиите на десния.
 

 

КРАДАТ ПОСЛАНИЯТА НА Българска социалистическа партия, НОЖ В ГЪРБА НА НИНОВА
Затова ще мълчат и ще заобикалят въпросите за пагубната им външна политика и ще омайват алените с хвалби за  " нарастване на пенсиите " и " направихме детските градини безвъзмездни ", което е заслуга на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и налаганата от нея обществена политика в четворната коалиция.
Това държание на Политическа партия е удар в гърба на Българска социалистическа партия, която настойчиво поддържаше Политическа партия, а Нинова нито един път не сподели неприятна дума нито за Петков, нито Василев. Но, както добре е известно, в поликата няма другари, има ползи. А ползите на Политическа партия изискват - да прикрият неуспеха си в енеретиката и външната политика и да откраднат непознатите заслуги за прокараната обществена политика, с цел да излъжат още веднъж гласоподаватели.
Ясно, че откакто нямат лична идейна основа и политическа еднаквост, Политическа партия ще крадат от Българска социалистическа партия постигнатото, а от Съюз на демократичните сили - предишното, откакто не се посвениха през днешния ден да открият акцията си в Пловдив с... песните от сините манифестации на Съюз на демократичните сили.!?!
НОВАТА ПАРТИЯ - ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО

Стратезите на Политическа партия желаят да позиционрат преди малко записаната групировка като центристка партия ", която е " дясна в данъчната политика, лява в обществените ограничения ". Нещо като дървено желязо, само че по тази причина пък ще се пробват да примамват както десни, по този начин и леви гласоподаватели. 

На харвардците и техните почитатели им е вменено да тръбят, че  " Политическа партия не носи цялата виновност за рухването на държавното управление ", което ще кара медиите да питат - каква част от виновността за сгромолясването на кабинета " Петков " е на Политическа партия, и каква е на останалите от обединението.
БЕЗ ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО, БЕЗ СТРАТЕГИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗИТЕ

Документът, който проличава, че е изработен без никаква фикция, много обикновено и повръхностно, приключва с обобщаващото факсимиле, което ще слушаме по време на цялата акция:  " Политическа партия би трябвало да си довърши работата с нови нараствания на пенсиите, с повдигане на минималната заплата и с промени в антикоруционната комисия, тъй че да съдадем нова България за нащите деца ".
В текста няма обръщение за национална идея, няма визия за бъдещето, няма и тактика за превъзмогване на рецесиите. 
 
Източник: " Епицентър "
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР