От седмица охраната на Биг Брадър е утроена, научи HotArena.

...
От седмица охраната на Биг Брадър е утроена, научи HotArena.
Коментари Харесай

Биг Брадър утрои охраната си заради МЕГЗ

От седмица защитата на Биг Брадър е утроена, научи HotArena. Причината са разкритията на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз за грубото нарушаване на разпоредбите на формата от рапъра Тото.

Припомняме, че той беше уловен от клиенти на дискотека след свое присъединяване да беседва с майка си, приятелката си, дуетния си сътрудник Лъчо и свои другари на тематики, свързани с предаването и тактиката му отсега нататък. Това разбуни духовете и мнозина желаеха рапъра от „ Скандау “ да върне плакета. Той пък замълча гузно пред медиите, а след това атакува Мегз на свое присъединяване и омаловажи поддръжката на личните си почитатели като отсече, че "му дреме на чушката за успеха “.

Със старта на новия сезон, обаче, от продукцията на Биг Брадър са взели съществени ограничения и са утроили гардовете, които съпровождат изпълнителите, когато имат длъжностен ангажимент. Първият пострадал се оказа Констатин, на който не му е било обещано да беседва с безусловно никого, до момента в който е забавлявал клиентите на дискотека в Студентски град, написа Secret.bg.

Реакцията на огромния брат е леко закъсняла, само че най-малко може да се надяваме, че този сезон ще следим почтена игра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР