От Сдружение за развитие на Панчарево и Кокаляне разкриха колко

...
От Сдружение за развитие на Панчарево и Кокаляне разкриха колко
Коментари Харесай

55 пъти са спирали тока на Панчарево само за 9 дни

От Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне разкриха какъв брой пъти е спиран тока в региона за първите дни на новата година.

Ето какъв брой постоянно е спиран токът в Панчарево:

01.01.2020 година до 09.01.2021г. - 55 пъти, без никакви фирсмажорни условия, като единствено през август 2020 има 13 прекъсвания, а през октомври 12 прекъсвания.

Това е безусловно недупостимо и е време, ние като крайни консуматори, да получаваме услугата, за която плащаме една от най-високите цени в Европа!

Понятието "планирано спиране " не съществува на никое място в Европа! Ако би трябвало да се правят поправки и усъвършенствания е редно да ни включат към различна мрежа.

Недопустимо е да съществува уговорка в контракта на ЧЕЗ, която им дава право да ни държат 23 часа и 59 минути без ток, ние като консуматори да нямаме право да пожелаваме компенсации!, написаха от сдружението във Facebook, като допълниха, че идната седмица се чакат и данните за Кокалян.

Ето какъв брой постоянно е спиран токът в Панчарево: 01.01.2020 година до 09.01.2021г. - 55 ПЪТИ, без никакви фирсмажорни...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР